30 de set. 2006

Top 10 Setembre'06

1) The Kooks - Naive
2) The Strokes - The Way It Is
3) Phoenix - Long Distance Call (25 Hours A Day Remix)
4) The Libertines - The Man Who Would Be King
5) Mendetz - The Boola Sines In The Pink Neon Room
6) The Rakes - 22 Grand Job (Eliot James Lunch Hour Re-Edit)
7) Arctic Monkeys - Leave Before The Lights Come On
8) Razorlight - In The Morning
9) Franz Ferdinand - You're The Reason I'm Leaving
10) Battle - Tendency

26 de set. 2006

Mando Diao

La banda de Suècia tampoc podia faltar a la cita i ho fa amb el primer single del seu nou disc Ode To Ochrasy i amb un dels seus primers èxits. El grup va debutar amb l'àlbum Bring 'em In i posteriorment va aconseguir l'èxit amb Hurricane Bar, el seu segon àlbum. Queda clar que Mando Diao són pura energia, tal i com demostren a Sheepdog o Long Before Rock'n'Roll. Pura fantasia sueca...

Yeah, yeah, yeaah!!

Mando Diao - Sheepdog


Mando Diao - Long Before Rock'n'Roll

Franz Ferdinand

You're lucky, lucky, you're so lucky!

La banda escocesa no podia faltar a la cita. Ració doble de Franz Ferdinand amb The Fallen i Do You Want To en concert, on es pot apreciar perquè diuen que tenen un dels millors directes del panorama internacional. What's wrong with a little destruction?

Franz Ferdinand - The Fallen


Franz Ferdinand - This Fire

25 de set. 2006

Whoo Hoo!!

Aquí van dos clàssics de la música Indie, el primer a càrrec de la veterana banda Blur i que recordarem els més nostàlgics gràcies al potser millor videojoc de futbol de la història, aquell mític Fifa 98 de N64, que tenia a Song 2 de banda sonora.

El segon és un single dels The Dandy Warhols, Bohemian Like You, seguidors de la vella escola de Blur i igual de bons.

Whoo Hoo!!

Blur - Song 2


The Dandy Warhols - Bohemian Like You

The Strokes - Reptilia

Tornen els Strokes amb un dels seus clàssics i amb una de les meves cançons preferides. Tell us a story, I know you're not boring, Reptilia té potser un dels millors riffs de guitarra dels últims temps, cosa que la converteix en imprescindible, si més no, en aquest blog.


[...] Now every time that I look at myself
"I thought I told you
this world is not for you"

The room is on fire as she's fixing her hair
"you sound so angry
just calm down, you found me"

I said please don't slow me down
If I'm going too fast
You're in a strange part of our town...

Yeah, the night's not over
You're not trying hard enough,
Our lives are changing lanes
You ran me off the road,
The wait is over [...]


The Kooks - Naive

Només han tret un disc a la venda però ja apunten ben amunt. Són The Kooks, i amb el seu disc de debut Inside In/Inside Out, on sonen grans temes com aquest Naive, esperen a convertir-se en un dels millors grups a nivell internacional. Si segueixen així, segur que ho aconseguiran. The Kooks, Oh Yeah!

Arctic Monkeys - From The Ritz To The Rubble

Got to deep, but how deep is to deep?

I van aparèixer els reis de la música Indie. Quatre nois de Sheffield que amb un parell de maquetes penjades a internet i molta sort van aconseguir despuntar a finals de l'any passat. Al gener del 2006, amb el seu disc de debut Whatever people say I am, that's what I'm not van entrar a la història en ser un dels discs més venuts el primer dia de sortir al mercat. Gires arreu del món i perles com Mardy Bum, When The Sun Goes Down o aquesta From The Ritz To The Rubble, entre d'altres, fan que siguin considerats a hores d'ara com els punters de l'Indie Rock. Veure com el cantant s'acosta al micròfon i enxufa un Last night these two bouncers... és un plaer pel sentit de l'oïda espectacular. Senzillament genial. Simplement Arctic Monkeys.

The Strokes - You Only Live Once

Comencem, com no podia ser d'altra manera, amb aquesta obra mestra dels Strokes.

"I’ll be waiting for you, bei-be. [...] Maldita sea, vaya pedazo de canción. ‘Me da pereza escuchar el disco despues de semejante temazo‘, confiesa algún lector. Joder ya te digo, tras cosas como ésta debería estar permitido cerrar el CD o repetirla durante media hora, al fin y al cabo es el tiempo que vas a pasar machacando el repeat y así te ahorran la molestia. ¿He dicho ya lo buena que es You only live once? Pues lo voy a repetir. Vaya pedazo de canción. Me estoy clavando los auriculares en el tímpano para gozar de esa guitarra que parece trazada con tiralíneas, qué sencillez, qué gozada. Ingeniería musical de alta precisión. Estos tíos son el tsunami de los hypes ¡y acaba de empezar el disco! [...]"

...han dit alguns. Qui encara no s'ho cregui, que l'escolti. A disfrutar!