31 de març 2008

Top 10 Març '08

1) Foals - Cassius / Balloons / Hummer
2) The Kooks - See The Sun / Do You Wanna
3) The Last Shadow Puppets - The Age Of The Understatement
4) Cazals - Somebody, Somewhere
5) The Whip - Trash
6) Digitalism - Pogo (Shinichi Osawa Remix)
7) The Pinker Tones - S.E.X.Y.R.O.B.O.T.
8) MGMT - Kids
9) The Wave Pictures - I Love You Like A Madman
10) The Hours - Ali In The Jungle

27 de març 2008

Daydream Festival

Per fi se saben més noms d'aquest festival que se celebrarà al Parc del Fòrum el 12 de Juny i que té com a principal cap de cartell a Radiohead.

Els artistes confirmats de moment són Bat For Lashes, Clinic, Liars, Low, Modeselektor live i la ENEMC (Ensemble Nacional de España de Música Contemporánea) presentant "Off Computer".



www.daydream-festival.com | www.myspace.com/daydreambcn

17 de març 2008

Foals


Foals venen de Oxford i són la nova sensació del indie rock britànic. Van començar a sonar a finals de l'any passat amb un parell de singles com "Hummer" o "Balloons", enormes peces ballables al 100%. No els hi vaig donar molta importància (i això que la primera vegada que vaig sentir a parlar d'ells va ser a la pàgina del Amable) fins que van sortir a la segona tanda de confirmacions del Summercase i els vaig tornar a escoltar millor.

Antidotes és el nom del seu primer disc que tindrem d'aquí una setmana, el 24 de març. El single de presentació és aquest "Cassius", un temazo que us deixo aquí junt amb les altres que he anomenat abans.

Foals - Cassius (mp3) (YouTube)




Foals - Balloons (mp3) (YouTube)




Foals - Hummer (mp3) (YouTube)




Foals | MySpace | Wiki

14 de març 2008

Interpol al Summercase

Interpol, The Raveonnettes, Cornelius i Tiga noves confrimacions del festival.
Puntazo pel Summercase. Disfruteu amb Slow Hands.

Interpol - Slow Hands



7 de març 2008

Mika al FIB Heineken

Mika és la nova confirmació del Festival Internacional de Benicassim. Un altre ¿cap de cartell? que no em diu massa a favor...

A part del FIB, aquest any se celebrarà també el Saturday Night Fiber, el dissabte 19 a Madrid, que contarà amb grups del propi festival com el mateix Mika, My Bloody Valentine, Siouxsie, Babyshambles i The Rumble Strips, a part de un parell més de grups i un Dj per confirmar. Entrades a partir de 50 €.

Us deixo amb la millor de Mika.

Mika - Relax, (Take it Easy)

5 de març 2008

The Pinker Tones a la Telecogresca'08

Divendres 18 d'abril al Parc del Fòrum. Surt anunciat al seu MySpace.

Presentaran el seu nou disc Wild Animals, a la venda aquest abril, amb singles com S.E.X.Y.R.O.B.O.T. o aquest Happy Everywhere:

The Pinker Tones - Happy Everywhere


Més info: The Pinker Tones | Telecogresca

3 de març 2008

The Verve, Los Campesinos!, Kings Of Leon, Sex Pistols, ...












Pedazo confirmacions que s'han marcat (aquesta vegada sí!) els de Sinnamon per el Summercase 08.

A part de confirmar el rumor de The Verve, va i confirmen ni més ni menys que Sex Pistols, que si resulta que els rumors de Morrissey i R.E.M. són certs pot quedar un cartell realment interessant... Si a sobre es treuen de la màniga a grups com Kings Of Leon (i altres possibles noms que he sentit pels foros com Interpol o Sigur Rós...) o als hypes del moment com Los Campesinos! o Foals, a part de comptar ja amb Maxïmo Park i CSS, i faltan més de la meitat dels grups per confirmar, això pot ser la bomba...

De moment les confirmacions d'avui es mengen amb patates a les últimes del FIB (a part de Justice) sense cap mena de dubte.

I em fot no poder anar als dos festivals, ja que segurament la meva elecció dependrà dels grups que hi vagin a cada un d'ells. Barcelona o Benicassim. Summercase o FIB, FIB o Summercase. Ara sí, la guerra ha començat.

FOALS * KINGS OF LEON
THE LONG BLONDES * LOS CAMPESINOS!
SEX PISTOLS * SONS & DAUGHTERS * THE VERVE


Sex Pistols - God Save The Queen

2 de març 2008

Noves confirmacions Summercase

Demà dilluns 3 de Març s'anunciaran nous grups que formaran part del cartell de Summercase 08 en el programa de radio "Siglo 21" de Radio 3.

Font: Foro Summercase

Metropolitan Death