30 de juny 2008

Top 10 Maig-Juny 2008

* 1) Albert Hammond, Jr. - Bargain Of A Century / GfC
* 2) Coldplay - Viva La Vida / Violet Hill
* 3) Foals - The French Open / Red Socks Pugie
* 4) Justice - Phantom pt. II / DVNO
* 5) CSS - Left Behind
* 6) The Offspring - Hammerhead
* 7) Bon Jovi - Always / Lost Highway
* 8) Weezer - Troublemaker / Heart Songs
* 9) The Cure - The Only One / Freakshow
* 10) M.I.A. - Paper Planes

25 de juny 2008

Ronda de cancel·lacions

A aquestes altures ja ho sabrà tothom que estigui interessat pel tema però per si de cas aquí va, i és que sembla que aquest estiu estigui de moda cancel·lar actuacions a festivals.

La primera va ser M.I.A. en cancel·lar les seves actuacions al Sónar i Summercase, argumentant que estava cansada i es retirava dels escenaris. En el cas del Sónar va ser substituïda pels brasilers Bonde Do Rôle.

El mateix festival també es va cobrar una altra víctima d'última hora la nit del divendres 20, ni més ni menys que el del Dj Erol Alkan, el qual va ser substituït MAGISTRALMENT per 2manydjs amb el sobrenom de Kawazaki 2manydjs.

Al Summercase, a part de l'anomenada M.I.A. també han cancel·lat The Long Blondes (per un problema de salut del bateria) i Santogold, aquesta última per falta de veu. No se sap res de qui podrien ser els seus substituts, segurament algun "grup Sinnamon" a l'estil de Editors o similar.

En el cas del FIB el tema és més preocupant: fa uns mesos s'anunciava la cancel·lació de Beirut, que preferien buscar-se unes vacances i escriure noves cançons. Després The Futureheads cancel·laven per la boda d'un membre del grup. El seu substitut serà el ex-membre de Test-Icicles, Lightspeed Champion.

Per últim també han cancel·lat la seva actuació els canadencs The New Pornographers.

Tot això mentre MGMT estava a punt de caure del cartell del Ola... però al final ha resistit!

Ah! i Amy Winehouse a punt de palmar-la degut a la seva addicció a la droga, ja veurem si podrà actuar al Rock in Rio de Madrid...

Té tela!