24 de des. 2008

'Klang', tercer disc de The Rakes


The Rakes acaben d'anunciar el nom del que serà el seu tercer treball d'estudi. Es dirà 'Klang' i ha estat gravat als estudis Planet Roc de Berlin durant les últimes setmanes. La continuació del '10 New Messages' estarà a la venda a partir del 23 de març, el primer single és 1989 i el tindrem una setmana abans.

També han anunciat una gira pel Regne Unit i Alemanya, però cap data encara per al nostre país. Esperem que caiguin un parell d'actuacions de cara març o abril o sinó per algun festival estiuenc. Després del salt teniu el tracklist de 'Klang':
You're In It
That's The Reason
The Loneliness Of The Outdoor Smoker
Bitchin' in the Kitchin'
The Woes Of The Working Woman
1989
Shackelton
The Light From Your Mac
Muller's Ratchet
The Final Hill
Never Get Married
Info | Blog
The Rakes | Official Page
The Rakes | MySpace

Edito: The Rakes - 1989

23 de des. 2008

Franz Ferdinand i Kings Of Leon, primeres confirmacions del FIB 09


Franz Ferdinand i Kings Of Leon són els primers caps de cartell del Festival Internacional de Benicàssim d'aquest any. Els primers presentaran el seu nou disc 'Tonight: Franz Ferdinand' (Domino, 09), mentre que els segons desgranaran el magnífic 'Only By The Night' (RCA, 08). També ha estat confirmat Paul Weller.

Recordeu que aquest any el festival es celebrarà del 16 al 19 de juliol al recinte de concerts de Benicàssim, com sempre. També us recordem que els abonaments de 3 i 4 dies estan a la venda a tickets.fiberfib.com a un preu especial fins el 15 de gener de 2009. Ambdós inclouen zona d'acampada gratuïta des del 13 fins el 21 de juliol.

Més info | FiberFIB

18 de des. 2008

Els millors discs del 2008


Aquí teniu els millors discs de l'any per un servidor, que en molts casos han estat també els més escoltats durant els últims dotze mesos. Abscències destacades? Albert Hammond, Jr. i el seu '¿Cómo Te Llama?', els debuts de Late Of The Pier o The Last Shadow Puppets, el nou d'Oasis o algun dels dos grans discs de Los Campesinos!. Tots ells venien directament al darrera de la llista, que podeu veure tot just després del salt.



10. The Wave Pictures - 'Instant Coffee Baby'
The Wave Pictures no són el típic prototip de grup indie. Són i volen ser persones normals que els hi agrada fer cançons amb una guitarra, un baix i una bateria. No necessiten res més per elaborar perfectes melodies pop en els seus més de mitja dotzena de treballs autoeditats per ells. Aquest any han fet el salt a una discogràfica independent, Moshi Moshi Records, per editar aquest gran 'Instant Coffee Baby', on la majoria de temes ja havien vist la llum prèviament en els cd's casolans anteriorment esmentats. Els temes sonen més "polits" que als treballs anteriors (la qual cosa no en tots els casos és millor) i amb la inclusió d'un violí en la majoria.

Escolteu: Leave The Scene Behind, I Love You Like a Madman, Strange Fruit For David. [MySpace]



9. The Kooks - 'Konk'
El segon treball de The Kooks no arriba al nivell del excel·lent 'Inside In, Inside Out' però té els seus moments de glòria, sobretot al principi. Els quatre primers temes fan augurar un disc tan bo com l'anterior però aquest es va desinflant a mesura que vas arribant al final. Especial menció al genial single "Always Where I Need To Be" i a "Do You Wanna", aquesta última sobretot en concert.

Escolteu: See The Sun, Always Where I Need To Be, Do You Wanna. [MySpace]



8. MGMT - 'Oracular Spectacular'
Oracular Spectacular és un disc irregular. Alterna autèntics temazos com "Time To Pretend" o "Electric Feel" amb temes més lents i fluixos en general, com "Pieces of What" o "The Handshake". Tot i això és un bon disc, i a més conta amb una de les millors cançons de l'any.

Escolteu: Time To Pretend, Electric Feel, Kids. [MySpace]



7. Bloc Party - 'Intimacy'
Bloc Party sorprenien aquest estiu anunciant el seu tercer disc a dos dies del seu llançament per internet. Un nou experiment amb alguns grans temes i d'altres una mica massa atrevits, on fins i tot a vegades es feien una mica pesats i podien arribar a cansar. Al final acabava triomfant el de sempre, les guitarres a l'estil de "Helicopter" o "Hunting For Witches", aquí les trobem a "Halo", "Trojan Horse", "One Month Off" o "Talons". Ah sí, també hi ha "Better Than Heaven", no hase falta desir nada más.

Escolteu: Trojan Horse, Talons, Better Than Heaven. [MySpace]



6. The Killers - 'Day And Age'
S'ha parlat molt del tercer àlbum dels de Nevada, amb crítiques de resultats dispars. Evidentment és el seu pitjor àlbum si el comparem amb els dos primers, però en una cosa tothom hi està d'acord: en els temazos que són "Human" i "Spaceman". Hi ha almenys tres o quatre perles més, en les que destaquen per sobre les altres "Losing Touch", l'èpica de "A Dustland Fairytale" o "Neon Tiger". El que sorprèn més és la no inclusió dels b-sides "Forget About What I Said" (el moment amb més guitarres del disc) i "Tidal Wave" a la versió europea. Aquesta última hauria estat un millor final que la fallida "Goodnight, Travel Well".

Escolteu: Losing Touch, Human, Spaceman. [MySpace]


















5. Coldplay - 'Viva La Vida Or Death And All His Friends (Prospekt's March Edition)'
Coldplay ens deleiten amb un disc entre íntim i èpic, bastant instrumental, una barreja entre els dos primers i l'anterior. "Life In Technicolor" fa de perfecta intro per una successió de grans cançons, cada una millor que l'anterior. Especial menció a les grans balades pop que són "Lovers in Japan" i "Strawberry Swing". Tothom coneix "Viva La Vida", així que no cal ni mencionar-la, així com el menys aconseguit primer single "Violet Hill". A l'edició de Prospekt's March, a més, hi han inclòs una versió extensa cantada de "Life In Technicolor" i la millor cançó de tot el doble CD, "Glass Of Water". També hi ha una versió de "Lost!" amb Jay-Z força interessant.

Escolteu: Life In Technicolor, Viva La Vida, Glass Of Water. [MySpace]



4. The Teenagers - 'Reality Check'
The Teenagers debuten amb un gran disc a l'altura de que sel's esperava després d'haver conquerit mig món amb els singles "Homecoming", "Starlett Johansson" o "Fuck Nicole" l'any passat. Aquestes precisament són de les millors del disc juntament amb l'encertadíssima "Love No", però la resta igualment està plagadíssima de bons moments. "Feeling Better", "Streets Of Paris", "Make It Happen" o "III" és del millor que hem escoltat aquest any. Menció especial al seu concert al Pop Bar el passat octubre desgranant una per una totes les cançons que acabo de citar amb una efectivitat aplastant.

Escolteu: Homecoming, Love no, Starlett Johansson. [MySpace]



3. Vetusta Morla - 'Un Día en el Mundo'
La gran sorpresa d'aquest any per mi. Com ja he comentat al post de les millors cançons, es pot fer molt bona música indie cantant en castellà, i aquesta n'és la prova. El debut dels madrilenys Vetusta Morla és un recull de cançons cuidadíssimes, uns instruments perfectament compenetrats i una veu particular però efectiva. Tot el disc és una meravella, això sí, destaquen per sobre les demés "Valiente" i la sensacional "Copenhague", una de les cançons de l'any.

Escolteu: Copenhague, Valiente, La Cuadratura del Círculo. [MySpace]



2. Cazals - 'What Of Our Future'
L'esperadíssim debut de Cazals per fi ha vist la llum aquest any. El disc és una recopilació de les millors demos editades abans en alguns pocs singles, com "Poor Innocent Boys" o "Life Is Boring", que no està a la llista del millor de l'any perquè és del 2007. Per acabar d'arrodonir-lo, han inclòs temes com "Somebody, Somewhere", "Control OSS-117" o "Both Sides", genials peces indie-pop que fan de 'What Of Our Future' una escoltada exquisida.

Escolteu: Somebody Somewhere, Life Is Boring, Control OSS-117. [MySpace]



1. Foals - 'Antidotes'
La primera cançó que vaig escoltar de Foals va ser "Hummer", ja farà prop d'un any, quan el Amable va situar la cançó amb les millors de l'any passat. No li vaig donar molta importància fins que vaig decidir recuperar-los quan els van confirmar pel Summercase 08. No em va suposar un esforç gaire gran enamorar-me de temazos com "The French Open", "Cassius" o "Balloons". Més tard vindrien "Red Socks Pugie" i "Olympic Airways", per finalment caure rendit als peus de "Tron", "Heavy Water" o "Big, Big Love (Fig. 2)". El pitjor de tot va ser veurel's en directe a Razz Club, i és que en directe són impressionants, brutals, cada una que tocaven era millor que l'anterior i fins i tot em van fer arribar a pensar que "Electric Bloom" era la millor del disc, mare meva, que bèstia. De seguida van tirar la meva teoria per terra acabant el concert amb "Two Steps, Twice". Crec que trigaré bastant en escoltar alguna cosa millor. Una obra mestra, on en la seva versió de 2 CD s'inclouen també l'esmentada "Hummer" i "Mathletics", els seus dos primers singles.

Escolteu: The French Open, Cassius, Balloons. [MySpace]

Les millors cançons del 2008


Indie Rock s'uneix a la resta de blogs i pàgines musicals per realitzar les llistes amb el millor d'aquest 2008. De la primera tria dels millors temes de l'any m'han sortit ben bé com uns 50 candidats, dels quals n'he escollit finalment 10. Aquí les teniu, amb alguna que altre absència dolorosa (alguna molt dolorosa) però és que 10 cançons són massa poques cançons per resumir tot un any.

D'aquí poc els millors àlbums, tal i com ja vaig fer l'any passat.


10 - Vetusta Morla - "Copenhague"
La cançó més maca que he sentit en molt de temps i de les millors balades pop que he sentit mai. Ha nascut un nou himne indie espanyol. Vetusta Morla és la confirmació de que també es pot fer bona música cantant en castellà. [MySpace]



9 - Late Of The Pier - "Broken"
Late Of The Pier enceta el seu gran 'Fantasy Black Channel' amb aquest tros de peça dance-punk que fa que no puguis parar de ballar. Irresistible. [MySpace]



8 - Cazals - "Somebody, Somewhere"
Ho reconec, Cazals són la meva debilitat. Al maig van editar el genial 'What Of Our Future', el seu disc de debut el qual és un recull de les seves millors demos més alguna que altre cançó nova, entre elles "Control OSS-117" o aquesta "Somebody, Somewhere", una perfecta composició indie-pop al més pur estil dels franco-britànics. [MySpace] [Video]



7 - Vampire Weekend - "A-Punk"
La millor cançó dels amos del 'Upper West Side Soweto', una perfecta combianció de guitarra i ritmes disco-africans que ha rebentat les pistes de ball de tot el planeta. [MySpace] [Video]



6 - The Teenagers - "Love No"
Gran descàrrega d'energia de The Teenagers a la cançó més guitarrera del seu 'Reality Check', el grandiós debut d'aquest jove trio de Londres. I a sobre en directe encara és millor. [MySpace] [Video]



5 - The Killers - "Spaceman"
Segon single de The Killers per promocionar el seu discutit tercer disc. 'Day & Age' és el pitjor LP dels de Las Vegas (això no vol dir que sigui dolent) però compta amb enormes temes com aquest a l'estil de "Mr. Brightside" o "When You Where Young". [MySpace]



4 - MGMT - "Kids"
Un sampler d'un pati de cole. Així, amb un sampler amb veus de nens de fons comença aquesta joia que és "Kids", sintetitzadors de tempo viciant i hipnotitzador que construeixen l'himne indie de la nova generació. Enrera queden ja "Common People" o "Where Is My Mind". [MySpace]



3 - Foals - "Balloons"
Ritmes frenètics de bateria, veu i guitarres tremendament viscerals i un sintetitzador perfectament engrassats per crear aquesta meravella de 3:00 minuts. Visca el math-rock. [MySpace] [Video]



2 - The Killers - "Human"
The Killers sorprenien a finals de setembre amb aquesta nova peça més dance que de costum, on les guitarres queden en un segon pla. Tot i així, "Human" té una força tremenda, apabullant, que fa que els hi supliquem que no tornin a agafar mai més una guitarra si tot el que han de fer és així de perfecte. "Are we human? or are we dancer?" [MySpace] [Video]



1 - Bloc Party - "Better Than Heaven"
Sembla que el 'Silent Alarm' queda massa lluny ja per tothom, i superar el seu excel·lent debut sembla missió quasi impossible per a Bloc Party. Aquí, Kele i co. sembla que decideixin que no, que és possible, que no s'han oblidat de fer temazos a l'altura del seu primer disc creant aquesta mena de fusió entre "Positive Tension" i "Price Of Gas". Brutal. Impressionant. [MySpace]



10 de des. 2008

Tornen Blur


La mítica banda britànica ha decidit finalment tornar-se a reunir. De moment han anunciat un sol concert al Hyde Park de Londres pel dia 3 de juliol del 2009, però és segur que faran gira durant l'estiu almenys per UK (ja sonen com a caps de cartell a Glastonbury), però esperem que surtin del Regne Unit i passin també pel nostre país, on la cita del FIB sembla la més probable.

L'exclusiva l'ha anunciat la NME en una entrevista a Damon Albarn i al guitarrista Graham Coxon d'on en podeu llegir un extracte aquí.

Les entrades pel concert a Hyde Park es posaran a la venda el divendres 12 de desembre, més informació a la seva pàgina web.


Coldplay a l'Estadi Olímpic


Coldplay han anunciat que tocaran a l'Estadi Olímpic de Montjuïc el 4 de setembre per la seva gira que els portarà per estadis de tot Europa durant l'estiu de l'any que ve. El concert a Barcelona serà l'únic de la banda de Chris Martin a Espanya, on tornaran després del seu èxit d'aquest any al Palau Sant Jordi.

Les entrades estaran a la venda a partir del pròxim dimecres 17 de desembre suponem que als punts de venda habituals (TickTackTicket, Servicaixa, etc.) o sigui que esteu al lloro que segur que s'esgoten de seguida.

La notícia va ser anunciada en exclusiva pel canal de notícies de TVC 3/24, i la podeu veure aquí, on també expliquen l'idil·li que la banda té amb Barcelona i la influència de la nostra ciutat a les cançons del 'Viva la Vida'.

Coldplay | Web
Coldplay | MySpace

The View anuncien Which Bitch?


Which Bitch? és el nom del segon àlbum de al banda de Dryburgh, a la venda a partir del 2 de febrer del 2009. El primer single "5Rebbecca's", el vam poder escoltar fa uns mesos, mentre que el segon és "Shock Horror".

El primer disc d'aquesta banda va ser un dels millors del 2007 per un servidor, així que haurem d'estar molt atents a veure com sona aquest segon treball.

La resta del tracklist després del salt.

‘Typical Time 2′
‘5Rebbecca’s’
‘One Off Pretender’
‘Unexpected’
‘Temptation Dice’
‘Glass Smash’
‘Distant Doubloon’
‘Jimmy’s Crazy Conspiracy’
‘Covers’
‘Double Yellow Lines’
‘Shock Horror’
‘Realisation’
‘Give Back The Sun’
‘Gem Of A Bird’

The View | Web
The View | MySpace
The View - "Shock Horror" | MP3

2 de des. 2008

Let's Festival 2009


El festival celebrat a la Sala Salamandra de L'Hospitalet torna al 2009 per les mateixes dates de sempre i amb les millors bandes nacionals del moment. Vetusta Morla, CatPeople o Dorian són alguns dels caps de cartell d'aquest any. Horaris i abonaments, després del salt. Hop.

10/01/2009: Festa Presentació: VETUSTA MORLA + SWEATER + SUÎTE MOMO

27/02/2009: NACHO VEGAS + THE NEW RAEMON + GENTLE MUSIC MEN + GUDAR
28/02/2009: WE ARE STANDARD + CATPEOPLE + HALF FOOT OUTSIDE + ZENTTRIC

06/03/2009: EL COLUMPIO ASESINO + JULIO DE LA ROSA + RUSSIAN RED + LE PETIT RAMON
07/03/2009: DORIAN + SOUVENIR + CHARADES + LOS PUNSETES

Totes les entrades de dia valen 15 € anticipades i 20 € a taquilla, mentre que el abonament complet pel festival val 40 €. Podeu comprar les entrades des d'aquí.

Podeu trobar més informació al MySpace del festival.


1 de des. 2008

Portada de Tonight: Franz Ferdinand

Agenda Concerts 2009

GENER
10/01/2009: Festa Presentació Let's Festival: Vetusta Morla + Sweater + Suîte Momo | Sala Salamandra (L'Hospitalet de Llobregat)
16/01/2009: 6º Aniversari Cydonia: Jeremy Enigk + Madee + Sanpedro | Sala Apolo
20/01/2009: Calexico | Sala Apolo
20/01/2009: Chicks On Speed | Bread & Butter
23/01/2009: Lori Meyers | Sala Apolo
24/01/2009: Mishima | Faktoria La Rasa (Terrassa)
28/01/2009: The Stranglers | Sala Razzmatazz
29/01/2009: It's Not Not | Sidecar
29/01/2009: Kaiser Chiefs | Sala Razzmatazz
29/01/2009: Nacho Vegas | L'Auditori
30/01/2009: The Gutter Twins | Sala Apolo
31/01/2009: Ladyhawke | Razzmatazz Clubs

FEBRER
03/02/2009: Christina Rosenvinge | Sala Bikini
07/02/2009: Manel | Faktoria La Rasa (Terrassa)
07/02/2009: The Bloody Beetroots + Steve Aoki | Nitsa
08/02/2009: Tindersticks | Auditori
11/02/2009: Oxford Collapse | La [2]
12/02/2009: Travis | Sala Razzmatazz
13/02/2009: Joe Crepúsculo | La [2]
13/02/2009: Oasis + Free Peace | Pavelló Olímpic de Badalona
14/02/2009: Kings Of Leon | Sala Razzmatazz
21/02/2009: Aloud Music Festival: Nothink + (lo:muêso) + The Joe K-Plan | La [2]
21/02/2009: Islands | Sala Sidecar
27/02/2009: Let's Festival: Nacho Vegas + The New Raemon + Gentle Music Men + Gudar | Sala Salamandra (L'Hospitalet de Llobregat)
28/02/2009: Let's Festival: We Are Standard + CatPeople + Half Foot Outside + Zenttric | Sala Salamandra (L'Hospitalet de Llobregat)

MARÇ
02/03/2009: The Script | Sala Apolo
03/03/2009: The Spinto Band | Razzmatazz 3
06/03/2009: Let's Festival: El Columpio Asesino + Julio De La Rosa + Russian Red + Le Petit Ramon | Sala Salamandra (L'Hospitalet de Llobregat)
07/03/2009: Let's Festival: Dorian + Souvenir + Charades + Los Punsetes | Sala Salamandra (L'Hospitalet de Llobregat)
07/03/2009: Second | Sala Apolo
07/03/2009: Television Personalities | Sala Apolo
10/03/2009: José González | Palau de la Música Catalana
12/03/2009: The Sounds | Razzmatazz 2
13/03/2009: The Lions Constellation | La [2] d'Apolo
17/03/2009: El Petit de Ca l'Eril | La [2] d'Apolo
20/03/2009: Veracruz + Los Punsetes + Hola a Todo el Mundo | La [2] de Apolo
21/03/2009: The Killers + Louis XIV | Pavelló Olímpic de Badalona
21/03/2009: Girl Talk live! + Crookers | Razzmatazz Clubs
23/03/2009: Jason Mraz | Sala Razzmatazz
24/03/2009: Eagles Of Death Metal | Sala Bikini
25/03/2009: Plushgun | Sala Sidecar
25/03/2009: The Rasmus | Razzmatazz 2
26/03/2009: Delorean + Extraperlo + Banda Levi´s 501 Live! | Razzmatazz 2
27/03/2009: The Pinker Tones | Faktoria La Rasa (Terrassa)
31/03/2009: AC/DC | Palau Sant Jordi

ABRIL
02/04/2009: Mando Diao | Sala Apolo
04/04/2009: Ben Lee | Bikini
09/04/2009: Australian Blonde + Tu Madre | Razzmatazz Clubs
11/04/2009: Mujeres | Razzmatazz Clubs
12/04/2009: Ultraplayback | Razzmatazz Clubs
15/04/2009: Antony and the Johnsons | Palau de la Música Catalana
24/04/2009: David Byrne | Palau de la Música Catalana
25/04/2009: CatPeople + Baltic Sea + Banda Levi´s 501 Live! | Sala Apolo
25/04/2009: Vetusta Morla + Sweater + Raydibaum | Concerts al Carrer! (L'Hospitalet de Llobregat)
26/04/2009: MONORAL + Niños Mutantes | Sala Salamandra (L'Hospitalet de Llobregat)
29/04/2009: Those Dancing Days | La [2] de Apolo

MAIG
01/05/2009: Alexander Kowalski | Razzmatazz Clubs
01-02/05/2009: Estrella Levante SOS 4.8 | Murcia
05/05/2009: Ben Kweller | La [2] de Apolo
07/05/2009: Mendetz + Ultraplayback + Ferguson | Sala Apolo
09/05/2009: Love of Lesbian | Sala Apolo
09/05/2009: Telecogresca '09 | Parc del Fòrum
14/05/2009: Cycle | Sala Apolo
15/05/2009: Iván Ferreiro | Palau de la Música Catalana
16/05/2009: Russian Red | Faktoria La Rasa (Terrassa)
20/05/2009: God Is An Astronaut | La[2]
22/05/2009: Boys Noize | Razzmatazz Clubs
23/05/2009: The Wave Pictures | Sala Apolo
28-30/05/2009: Primavera Sound 2009 | Parc del Fòrum

JUNY
04/06/2009: Wilco | L'Auditori
06/06/2009: Love of Lesbian | Faktoria La Rasa (Terrassa)
06/06/2009: The Unfinished Sympathy | Sala Razzmatazz
07/06/2009: AC/DC | Estadi Olímpic de Montjuïc
18-20/06/2009: Sónar 2009 | CCCB-MACBA-Centre d’Art Santa Mònica-Fira Gran Via (BCN)
20/06/2009: Telefon Tel Aviv | Nitsa
20/06/2008: The Bloody Beetroots | Razzmatazz Clubs
26-28/06/2009: Glastonbury Festival | Glastonbury (UK)
30/06/2009: U2 | Camp Nou

JULIOL
02/06/2009: U2 | Camp Nou
03/06/2009: Faraday Festival | Vilanova i la Geltrú
07/07/2009: Pet Shop Boys | Poble Espanyol
8-11/07/2009: Bilbao BBK Live | Kobetamendi (Bilbao)
11/07/2009: Sonisphere: Metallica + Slipknot | Parc del Fòrum
16-19/07/2009: FIB Heineken 2009 | Benicassim

SETEMBRE
04/09/2009: Coldplay | Estadi Olímpic de Montjuïc
04/09/2009: We Are Standard | Faktoria La Rasa (Terrassa)
14/09/2009: Deep Purple | Sant Jordi Club
21/09/2009: Leonard Cohen | Palau Sant Jordi

DESEMBRE
01/12/2009: Mando Diao | Sala Razzmatazz


Sales Concerts: Razz + The Loft | Sala Apolo + La[2] de Apolo | Nitsa + La [2] de Nitsa | BeCool | Bikini | Sidecar | Club Fellini (Nasty Mondays) | Espacio Movistar | Fantástico + The Sound | Faktoria La Rasa

Entrades: Tick Tack Ticket | Servicaixa | Gamerco | Entradas

Novetats CD 2009

GENER
07/01/2009: The BPA - 'I Think We're Gonna Need a Bigger Boat'
13/01/2009: Animal Collective - 'Merriweather Post Pavilion'
19/01/2009: Antony And The Johnsons - 'The Crying Light'
19/01/2009: White Lies - 'To Lose My Life'
20/01/2009: John Frusciante - 'The Empyrean'
20/01/2009: Reel Big Fish - 'Fame, Fortune and Fornication'
26/01/2009: Franz Ferdinand - 'Tonight: Franz Ferdinand'
26/07/2009: The Rifles - 'The Great Escape'
27/01/2009: Bruce Springsteen and the E Street Band - 'Working On A Dream'
27/01/2009: Nikolai Fraiture - 'The Time Of Assassins'

FEBRER

02/02/2009: The View - 'Which Bitch?'
02/02/2009: The Von Bondies - 'Love, Hate And Then There's You'
03/02/2009: Chris Cornell - 'Scream'
03/02/2009: The Pains Of Being Pure At Heart - 'The Pains Of Being Pure At Heart'
09/02/2009: Courtney Love - 'Nobody's Daughter'
09/02/2009: Lily Allen - 'It's Not Me, It's You'
10/02/2009: Casiotone For The Painfully Alone - 'Advance Base Battery Life'
13/02/2009: Beirut/Realpeople - 'March Of The Zapotech/Holland'
16/02/2009: Amable - 'Clubbin' 08'
17/02/2009: Asobi Seksu - 'Hush'
17/02/2009: M. Ward - 'Hold Time'
17/02/2009: Plushgun - 'Pins And Panzers'
20/02/2009: Mando Diao - 'Give Me Fire'
23/02/2009: Morrissey - 'Years of Refusal'
23/02/2009: The Prodigy - 'Invaders Must Die'
24/02/2009: Black Lips - '200 Million Thousand'
24/02/2009: Here We Go Magic - 'Here We Go Magic'

MARÇ
02/03/2009: Madness - 'The Liberty of Norton Folgate'
02/03/2009: The Right Ons - 'Look Inside, Now!'
02/03/2009: WhoMadeWho - 'The Plot'
03/03/2009: The Whitest Boy Alive - 'Rules'
03/03/2009: U2 - 'No Line On The Horizon'
09/03/2009: Starsailor - 'All The Plans'
16/03/2009: Super Furry Animals - 'Dark Days/Light Years'
17/03/2009: MSTRKRFT - 'Fist Of God'
17/03/2009: Wavves - 'Wavvves'
23/03/2009: 1990s - 'Kicks'
23/03/2009: Pet Shop Boys - 'Yes'
23/03/2009: The Rakes - 'Klang'
23/03/2009: The Unfinished Sympathy - 'Avida Dollars'
24/03/2009: Love Of Lesbian - '1999'
24/03/2009: Pete Doherty - 'Grace/Wastelands'
24/03/2009: The Decemberists - Hazards Of Love'
30/03/2009: Bishop Allen - 'Grrr...'
30/03/2009: PJ Harvey & John Parish - 'A Woman A Man Walked By'
31/03/2009: Leonard Cohen - 'Live In London'
31/03/2009: Peter, Bjorn & John - 'Living Thing'

ABRIL
04/04/2009: Kilians - 'They Are Calling Your Name'
06/04/2009: Crystal Antlers - 'Tentacles'
06/04/2009: Doves - 'Kingdom Of Rust'
06/04/2009: Neil Young - 'Fork in The Road'
06/04/2009: The Veils - 'Sun Gangs'
06/04/2009: The Wave Pictures - 'If You Leave It Alone'
07/04/2009: Casiotone For The Painfully Alone - 'Vs. Children'
07/04/2009: The Termals - 'Now We Can See'
08/04/2009: Dananananaykroyd - 'Hey Everyone!'
13/04/2009: Yeah Yeah Yeahs - 'It's Blitz!'
14/04/2009: Metric - 'Fantasies'
17/04/2009: Art Brut - 'Art Brut Vs. Satan'
17/04/2009: Moderat - 'Moderat'
20/04/2009: Camera Obscura - 'My Maudlin Career'
20/04/2009: Das Pop - 'Das Pop'
20/04/2009: Depeche Mode - 'Sounds Of The Universe'
20/04/2009: The Hours - 'See The Light'
21/04/2009: Manchester Orchestra - 'Mean Everything To Nothing'
27/04/2009: Bob Dylan - 'Together Through Life'
27/04/2009: The Enemy - 'Music For The People'

MAIG
04/05/2009: Fischerspooner - 'Entertainment'
04/05/2009: Mendetz - 'Souvenir'
04/05/2009: The Horrors - 'Primary Colours'
05/05/2009: Akron/Family - 'Set 'Em Wild, Set 'Em Free'
05/05/2009: The New York Dolls - 'Cause I Sez So’'
11/05/2009: Bloc Party - 'Intimacy Remixed'
11/05/2009: Maxïmo Park - 'Quicken The Heart'
18/05/2009: Jarvis - 'Further Complications'
18/05/2009: Manic Street Preachers - 'Journal For Plague Lovers'
18/05/2009: Passion Pit - 'Manners'
19/05/2009: Au Revoire Simone - 'Still Night, Still Light'
25/05/2009: Phoenix - 'Wolfgang Amadeus Phoenix'
26/05/2009: Grizzly Bear - 'Veckatimest'
29/05/2009: Green Day - '21st Century Breakdown'

JUNY
01/06/2009: Patrick Wolf - 'The Bachelor'
02/06/2009: The Sounds - 'Crossing The Rubicon'
08/06/2009: Kasabian - 'West Rider Pauper Lunatic Asylum'
08/06/2009: Little Boots - 'Hands'
08/06/2009: Placebo - 'Battle For The Sun'
08/06/2009: The Rumble Strips - 'Welcome To The Walk Alone'
09/06/2009: Sonic Youth - 'The Eternal'
16/06/2009: Incubus - 'Monuments and Melodies'
16/06/2009: The Mars Volta - 'Octahedron'
22/06/2009: Gossip - 'Music For Men'
23/06/2009: Dinosaur Jr. - 'Farm'
XX/06/2009: Wilco - [TBA]


Font: Pròpia + Metacritic