29 de gen. 2009

Nou disc de The Wave Pictures


Des de la web de Moshi Moshi Records m'he assabantat que The Wave Pictures publiquen el seu segon LP amb la discogràfica britànica. Després del gran 'Instant Coffee Baby' publiquen un any després 'If You Leave It Alone', amb algunes cançons conegudes com "Strawberry Cables" o "My Kiss", i altres que han estat tocant en concerts ("If You Leave It Alone", "Tiny Craters In The Sand").

El tindrem a partir del 16 d'abril en versió digital i el 4 de maig a les botigues (alguna discogràfica s'atrevirà a distribuïr-lo per aquí?). Increïble, en aquest últim any han tret un disc i 2 EP's a part dels projectes a part de Dan Of Green Gables i del bateria en solitari, a més de no parar de fer concerts.

Aquí teniu la font, i després del salt podeu veure la portada i el tracklist.


If You Leave It Alone
Canary Wharf
My Kiss
I Thought Of You Again
Tiny Craters In The Sand
Bumble Bee
Come On Daniel
Too Many Questions
Bye Bye Bubble Belly
Softly You, Softly Me
Strawberry Cables
Nothing Can Change This Love

27 de gen. 2009

Confirmat: Oasis al FIB


Es confirma el rumor que anunciàvem fa uns mesos: Oasis cap de cartell del FIB 09. Ja que estem, apunteu també un altre nom: The Killers. Toquen el 16 a Carhaix, França i el 18 al Festival Super Bock Super Rock de Lisboa. No hase falta desir nada más.

26 de gen. 2009

Blood, o Franz Ferdinand remixant-se a ells mateixos


Ja us havia parlat del nou disc de Franz Ferdinand, 'Tonight'. Avui ha sortit a la venda (encara que es va filtrar fa unes dues setmanes) i amb ell una edició especial amb un bonus disc anomenat 'Blood' on hi ha la majoria de les versions dub de les cançons de 'Tonight'.

El resultat, bastant sorprenent, vindira a ser el mateix que han fet amb la versió del single de Lucid Dreams a l'album, molt més llarga i electro. Personalment a Lucid Dreams m'encanta com els hi ha quedat, no així com en algunes de les que podeu trobar a 'Blood', on el resultat és més desigual.

Tot i així, m'encanta el que han fet els escocesos en aquest tercer llarga durada (i no sóc l'únic), a l'altura dels seus dos primers treballs.

Aquí podeu veure el tracklist i el tema de la qual correspon cada remix.
01. Feel The Pressure ("What She Came For")
02. Die On The Floor ("Can't Stop Feeling")
03. The Vaguest Of Feeling ("Live Alone")
04. If I Can't Have You Then Nobody Can ("Turn It On")
05. Katherine Hit Me ("No You Girls")
06. Backwards On My Face ("Twilight Omens")
07. Feeling Kind Of Anxious("Ulysses")
08. Feel The Envy ("Send Him Away")
És a dir, s'han quedat sense ser remixades "Bite Hard" i les dues més tranquiles que tanquen el disc, "Dream Again" i "Katherine Kiss Me". El podeu descarregar aquí.

25 de gen. 2009

Indie News


Ja feia massa dies que no actualitzava el blog, bona culpa la tenen els examens que he tingut aquests últimes setmanes. Com han passat bastantes coses, les resumiré totes en un mateix post en forma de notícies breus:

La primera i més important: Albert Hammond, Jr. ha dit que The Strokes tornen a l'estudi dimecres 11 de febrer a les 14:00 per fer tocar alguna cosa i passar una bona estona.

Més noms pel Primavera Sound: Deerhunter, Jay Reatard, Joe Crepúsculo, A Certain Ratio, Art Brut, The Bad Plus i Oneida se sumen al cartell d'aquest any.

Arctic Monkeys toquen quatre noves cançons en un cancert a Wellington, Nova Zelanda. Són Dangerous Animals, Pretty Visitors, Go-Kart i Crying Lightning i formaran part del tercer LP dels de Sheffield.

El segon LP de la banda barcelonina Mendetz es dirà Souvenir i el tindrem en un parell o tres de mesos.

Amable publicarà a mitjans de febrer el seu recopilatori anual amb el nom de Clubbin' 08.

EP digital de The Requesters pel gener.

Foals pengen a internet 3 noves demos. Podeu descarregar-les aquí.

The Killers, Coldplay, Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs, The Prodigy i Animal Collective estrenen vídeos per Spaceman, Life In Technicolor II, Ulysses, You Want History, Omen i My Girls.

Yeah Yeah Yeahs anuncien el nom del seu tercer àlbum: It's Blitz!. El nou de Phoenix es dirà Wolfgang Amadeus Phoenix i el de Depeche Mode, Sounds Of The Universe.

El nou disc de Placebo està programat pel 16 de juny.

14 de gen. 2009

Primavera Sound '09


Primers noms del Primavera Sound '09, copiat directament de la newsletter del festival. Per més informació visiteu la pàgina oficial.

"El fuzz pop de Vivian Girls i Wavves, el pop d'aromes shoegaze de Crystal Stilts, el folk del suec The Tallest Man On Earth, els nous sons procedents de Baltimore que destilen Ponytail, la potent psicodèlia de Crystal Antlers, Kevin Martin amb el seu projecte The Bug, on fa colisionar dancehall, grime, noise i dubstep en un dels discos de l'any, el folk pop de Bowerbirds, l'espectacular directe de la banda de punk experimental The Mae Shi i els canadencs Plants & Animals conformen aquesta nova tongada de grups confirmats. Tots ells es pujaran a l'escenari que Pitchfork tindrà a Estrella Damm Primavera Sound, que aquest any tindrà lloc del 28 al 30 de maig al Parc del Fòrum de Barcelona.

A aquest grup d'artistes s'han de sumar les bandes confirmades amb anterioritat: My Bloody Valentine, que oferiran dos actuacions dintre del festival, el rock espacial dels anglesos Spiritualized, el cantautor de Seattle Damien Jurado, els experimentadors Gang Gang Dance, el folk intim d'Alela Diane en la seva primera visita a Barcelona, el pianista britànic Michael Nyman, Extra Life presentant el seu àlbum de debut "Secular Works", el rockabilly dels joves germans Kitty, Daisy and Lewis, els americans The Soft Pack i la seva barreja de pop i punk rock, els també americans Throwing Muses i la banda indie de culte The Vaselines."