30 de març 2009

The Strokes tenen 3 temes nous


Per fi sabem alguna cosa del retrobament de la millor banda del planeta. Com ja us anunciàvem fa cosa d'un parell de mesos, els Strokes havien decidit per fi tornar a l'estudi en principi a retrobar-se, "tocar alguna cosa i passar una bona estona". Doncs bé, aquests nous primers contactes amb la banda al complet han donat els seus fruits en forma de 3 temes nous pel quart àlbum dels de New York.

Així ho ha anunciat el seu manager Ryan Gentles a través d'un e-mail a tots els seus fans, dient que el temps de descans s'ha acabat i que el grup torna amb més forces que mai. Per altra banda, també agrega que li agradaria que el nou treball estigués llest per abans del 2010 però que segurament no podrà ser ja que encara queda molt i molt per fer.

A més, el cantant i líder de la banda Julian Casablancas ha comentat que el nou so de la banda té influències del rock de la dècada dels 70, posant com a referents a Thin Lizzy o Elvis Costello, però que també tindrà tocs futuristes. És a dir, com un creuament retro-futurista. M'agrada. (Via: NME)

Podeu llegir l'e-mail del manager dels Strokes als fans de la banda aquí.

Vampire Weekend, Klaxons, MGMT i The Kooks al Ibiza Rocks


Avui s'han anunciat els primers i principals noms de l'edició d'aquest any del festival Ibiza Rocks, el qual consta de varis concerts durant l'estiu a la ciutat eivissenca de Sant Antoni i està destinat bàsicament al públic anglosaxó, és a dir, als guiris.

Els primers en saltar a l'escenari seran The Kooks a finals de juny, mentre que els seguiran The Enemy, Vampire Weekend o MGMT durant el mes d'agost i Klaxons a principis de setembre per posar punt i final al festival, entre altres. Aviat s'anunciaran més dates pel mes de juliol; totes les que ja tenim fins ara, aquí sota. (Via: NME)

30 de juny - The Kooks
28 de juliol - Pendulum
4 d'agost - The Enemy
11 d'agost - Dizzee Rascal
18 d'agost - Vampire Weekend
25 d'agost - MGMT
8 de setembre - Closing Party with Klaxons

Per a més informació i entrades de concerts i/o hotel, mireu a la pàgina oficial.

Festival Faraday 2009


El Faraday és un festival independent que se celebra a Vilanova i la Geltrú desde l'any 2004, al costat de la Platja del Far. Els dies 3 i 4 de juliol tindrem per tant la sisena edició d'un festival que cada vegada aposta per un major nombre de grups i d'artistes internacionals.

A les primeres confirmacions ens porten com a cap de cartell a The Divine Comedy i alguns noms més coneguts per aquí com Joe Crepúsculo o Dorian, així com Manel, la nova sensació del folk català, o altres com Extraperlo o Half Foot Outside. Les teniu totes després del salt.

THE DIVINE COMEDY
THE LUCKSMITHS | IPSO FACTO
THE LEISURE SOCIETY | THE MUMMERS | THE RULING CLASS
MANEL | THE NEW RAEMON | JOE CREPÚSCULO
DORIAN | HALF FOOT OUTSIDE | EXTRAPERLO
CHARADES | LE PIANC | MARGARITA | BISCUIT
THE LIONS CONSTELLATION | ESPALDAMACETA

29 de març 2009

Gira europea de Muse


Muse han anunciat a la seva web oficial que durant aquesta tardor estaran de gira per UK, Europa i Estats Units. Les dates europees seran confirmades aviat (creuem els dits perquè passin per Barcelona), mentre que als EE.UU. faran de teloners de luxe de U2 i els acompanyaran durant alguns concerts de la gira americana dels irlandesos.

Matt Bellamy i companyia estan gravant la continuació del gran 'Black Holes and Revelations' i el tindran llest cap a finals de l'estiu. (Via: Dímelorápido)

28 de març 2009

Bloc Party - "Better Than Heaven (No Age remix)"


Si ahir us parlava dels autors del millor àlbum del 2008 avui ho faig de la millor cançó, aquesta obra mestra de Bloc Party que és "Better Than Heaven", inclosa al tercer disc dels britànics. Doncs bé, arrel del llançament del 'Intimacy Remixed', del qual ja hem pogut escoltar-ne alguns temes, ara ens arriba via Stereogum el remix de No Age per a la millor del disc. Sí, també és un temazo.


Noves demos de Foals


Els de Oxford estan en plena gravació del seu segon treball i mentrestant ens deixen escoltar a través del seu MySpace algunes demos de les noves cançons. Són aproximadament una mitja dotzena de temes que podeu baixar-vos d'aquí i d'aquí i de fet encara els hi falta bastant però ja es pot apreciar per on anirà el nou so de la banda, molt més obscur i dens del que havien insinuat.

Foals tenen previst tenir llesta la continuació del millor disc del 2008 per a finals d'aquest any.

27 de març 2009

The Killers versionen a Bright Eyes


The Killers han gravat una versió de "Four Winds" de Bright Eyes com a cara b del maxi de 12" d'edició limitada del single "Spaceman". M'agrada molt el toc que li han donat a la cançó amb els sintetitzadors, bastant a la línia on es mouen ara, això sí, s'assembla ben poc a la original i de ben segur que els fans més puristes de Bright Eyes s'estaran ara mateix pujant per les parets. Les podeu comparar escoltant des d'aquí la versió de The Killers i la del grup de Conor Oberst mirant al seu MySpace o al Spotify.

La cançó també estarà disponible en un EP juntament amb dues versions de "Spaceman" i de "Tidal Wave" que el grup editarà al 14 d'abril. A més, sembla ser que el pròxim treball dels de Las Vegas serà un disc íntegrament de versions, amb cançons de Genesis, Tom Waits o Rod Stewart.

MP3: The Killers - "Four Winds" (Bright Eyes cover)

The Wave Pictures - 'If You Leave It Alone'

25 de març 2009

The Wave Pictures al FIB Heineken 09


Com ja va passar amb TV On The Radio, The Wave Pictures s'han autoconfirmat per unes hores al seu MySpace, segons diuen al blog romper a bailar. Ara mateix no apareix, però de ser veritat m'hauria de plantejar sèriament començar a comprar l'abonament.

The Wave Pictures els tindrem a la Sala Apolo el 23 de maig en horari de sessió de clubs presentant el seu nou disc, 'If You Leave It Alone'.

Mendetz - "Flashback"


Primer va ser la Demo'08, un avançament de tres temes en versió demo que van penjar a internet per saber l'opinió dels fans sobre el material nou que estaven preparant. Després va ser el avançament de 30" al seu MySpace que no ho sé quantes vegades hauré escoltat ja, però és que em té totalment enganxat. Ara finalment es pot escoltar un nou tema del segon treball dels barcelonins, "Flashback".

Mendetz publiquen Souvenir (Sinnamon Records, 09) a l'abril i els tindrem juntament amb Ultraplayback i Ferguson el dia 7 de maig a la Sala Apolo per només 10 €. No es pot faltar. (Via: PlayGround)

MP3: Mendetz - "Flashback"

24 de març 2009

Detalls sobre el nou disc de Maxïmo Park


Maxïmo Park han anunciat el llançament del nou single "The Kids Are Sick Again" pel 4 de maig, que portarà com a b-sides "Russian Dolls", "Tales of the Semi-Detached" i "History Books". Bastant diferent de "Wraithlike", menys instantània però que creixerà segur amb cada escoltada. Us la deixo en descàrrega després del salt on també teniu la portada del disc i el tracklist definitiu.

En un altre ordre de temes, la banda de Newcastle substiturà a Los Planetas al festival SOS 4.8 de Murcia degut a que els granadins han de passar pel l'estudi per aquelles dates i han hagut de cancel·lar un parell d'actuacions. Sembla que de moment serà la única data al nostre país, a no ser que alguna promotora s'animi a portar-los més per aquí aprofitant la visita a la capital murciana.

1. Wraithlike
2. The Penultimate Clinch
3. The Kids Are Sick Again
4. A Cloud Of Mystery
5. Calm
6. In Another World (You Would’ve Found Yourself By Now)
7. Let’s Get Clinical
8. Roller Disco Dreams
9. Tanned
10. Questing, Not Coasting
11. Overland, West Of Suez
12. I Haven’t Seen Her In Ages
RS: Maxïmo Park - "The Kids Are Sick Again"

22 de març 2009

Sobre el setlist definitu de The Killers a Badalona


Que tocarien a fons el Day & Age era més que previsible, el que no ho va ser tan fos que ens quedessim sense Losing Touch ni Neon Tiger que són precisament de les millors del disc, això sí, poques esperances tenia amb This River Is Wild, Tranquilize o On Top, encara que les toquessin en alguns concerts de la gira europea. Així doncs, el setlist definitiu va ser aquest, i a continuació us deixo algunes de les que es van deixar pel camí...



20 de març 2009

The Killers




Dissabte tots a Badalona.

18 de març 2009

Placebo regalen "Battle For The Sun"


El nou disc de Placebo ja té nom i data definitiva, es dirà 'Battle For The Sun' i estarà disponible a partir del 8 de juny, però des d'ara mateix pots escoltar la cançó que dóna nom al disc des de la seva pàgina web, on la ofereixen a tothom que es registri a la seva newsletter.

Recordeu que Placebo estaran tocant com a caps de cartell del Bilbao BBK Live juntament amb Depeche Mode, Primal Scream o Babyshambles. (Via: Jenesaispop)

MP3: Placebo - "Battle For The Sun"

Una de Girl Talk per després de The Killers


Dissabte és el gran dia i des d'aquí recomanem un parell d'opcions pels que s'hagin quedat amb més ganes de festa després del concert de The Killers. La primera i més clara és acabar la nit al Razzmatazz on a la sala gran tindrem a Girl Talk o el nou messies del corta-i-pega com l'anomenen a la web, compartint cabina amb ni més ni menys que Crookers en la que pot ser una nit memorable. Mentrestant a la sala 2 tindrem un especial The Killers amb Gato i Bilbadino.

Pels que no coneguin a Gregg Gillis, l'home que hi ha darrera de Girl Talk, és un dj que es dedica a fer mash-ups o bootlegs amb samplers de cançons conegudes en una barreja d'electrònica, rock, hip-hop o el pop més mainstream. Dir que regala (a l'estil Radiohead) el seu últim disc 'Feed The Animals' a través de la seva pàgina web i sisplau, descarregueu-lo pel que més volgueu; de la meitat fins el final és BRU-TAL.

L'altre opció de la nit del dissabte és anar al ...Blas, el bar musical més famós de Sabadell on torna a punxar per tercera vegada en poc més de tres mesos el dj resident de Razz Luis Le Nuit. I pels que no vagin al concert dels de Las Vegas, teniu al cantautor anglès Matt Elliott a la sala Sidecar.

17 de març 2009

Noves incorporacions del FIB


Tenia moltes ganes d'una bona tanda de confirmacions per part del festival castellonenc i no m'han dit absolutament res. I mentrestant que només queden 10.000 abonaments i jo encara no tinc el meu... però és que amb noms com els d'avui que cada vegada em fa com més mandra el tema. En fi, tanda normaleta on destaquen sobretot els escocesos Glasvegas i Late Of The Pier, juntament amb alguns noms interessants com Lilly Allen o Mystery Jets a part dels autoconfirmats TV On The Radio i els nacionals CatPeople i We Are Standard.

Sort en tindrem dels germans Gallagher, Franz Ferdinand i The Killers. El que està clar és que aquest any hi haurà molts, molts guiris. A dintre més informació amb tots els nous confirmats, via FiberFIB.

Aeroplane
Aldo Linares
Anni B Sweet
Bell X1
CatPeople
The Coronas
Fight Like Apes
Glasvegas
Joe Crepúsculo
Josele Santiago
Late of the Pier
Laurent Garnier
Lily Allen
Magazine
Mystery Jets
Naive New Beaters
Nacho Vegas
No Reply
nudozurdo
Tadeo
TV on the Radio
We Are Standard

16 de març 2009

The Wave Pictures a La [2]


Després d'una gira que els portarà per una desena de ciutats espanyoles durant el mes d'abril, excloent incomprensiblement Barcelona, The Wave Pictures tornaran al nostre país a finals del mes de maig i aquesta vegada sí que es passaran per la ciutat comptal per presentar el nou disc 'If You Leave It Alone'. La data, dissabte 23 de maig a La [2] d'Apolo.

Tanned Tin Tours, la promotora de la gira de The Wave Pictures a Espanya anunciarà en breu més dates dels anglesos.

Bloc Party editaran una versió remixada del 'Intimacy'


Tal com ja van fer al seu moment amb el 'Silent Alarm Remixed', Bloc Party editaran una versió del seu tercer disc Intimacy amb remixos de Armand Van Helden, Mogwai, No Age o Filthy Dukes. El primer single serà el remix de la cançó "Signs" i estarà disponible el 27 d'abril, mentre que 'Intimacy Remixed' el tindrem el dia 11 de maig.

Podeu veure el vídeo de "Signs" remixada per Armand Van Helden a la web oficial o a YouTube; i després del salt teniu el tracklist del disc. (Via: NME)

'Intimacy Remixed' tracklist:
1. Ares – Villains remix
2. Mercury – Herve is in Disarray remix
3. Halo – We Have Band Dub
4. Biko – Mogwai remix
5. Trojan Horse – John B remix
6. Signs – Armand Van Helden remix
7. One Month Off – Filthy Dukes remix
8. Zephyrus – Phase One remix
9. Talons – Phones RIP remix
10. Better Than Heaven – No Age remix
11. Ion Square – Banjo or Freakout remix
12. Letter To My Son – Gold Panda remix
13. Your Visits are Getting Shorter – Double D remix.

Ja es pot escoltar el nou disc de Love Of Lesbian


Fa uns dies van penjar tres cançons d'avançament: "Allí donde solíamos gritar", "Club de fans de John Boy" i "Segundo asalto"; a partir d'avui ja està disponible sencer al seu MySpace. El disc el tindrem a les botigues a partir del 24 de març.

Edito: L'acabo d'escoltar i és un clar candidat a disc nacional de l'any.

Podeu descarregar-lo des d'aquí: Love of Lesbian - "1999"

14 de març 2009

Sobre el possible setlist de The Killers a Badalona


Falta exactament una setmana per un dels concerts que més espero des de fa uns dos anys i mig. Corria per allà el novembre de 2006 quan The Killers es van passar per Barcelona per última vegada, per presentar el novíssim 'Sam's Town'. Per molt poc no vaig aconseguir entrades i em vaig quedar sense poder veure als quatre vaquers de Las Vegas. Mig any després la decepció va ser màxima després de la cancel·lació (només a Bercelona) del PepeWorld Festival que els portaria per Madrid i al Pavelló Olímpic de Badalona el dia següent.

Però ara sí, aquesta vegada després d'esgotar amb 10 minuts a Razzmatazz, canvien de recinte i es planten aquí a presentar el seu 'Day & Age'. Per anar escalfant motors i remenant una mica per la xarxa faig una aposta de les possibles cançons que tocaran al concert. Ja us ho avanço ara: seran una vintena de temes, repassaran bastant a fons l'últim disc i no crec que escoltem "Glamourous Indie Rock 'n Roll".

Del 'Hot Fuss':
Jenny Was A Friend Of Mine
Mr. Brightside
Smile Like You Mean It
Somebody Told Me
All these Things I've Done

On Top

Del 'Sam's Town':
When You Where Young
Bling (Confessions of a King)
For Reasons Unknown
Read My Mind
Bones

This River Is Wild

Del 'Sawdust':
Shadowplay (Joy Division cover)
Sweet Talk
Ruby, Don't Take Your Love To Town
Sam's Town (Abbey Road version)

Del 'Day & Age':
Losing Touch
Human
Spaceman

Joy Ride
A Dustland Fairytale
This Is Your Life
I Can't Stay
Neon Tiger

The World We Live In

Les que estan en negreta les toquen segur, les que estan en lletra normal són probables i les que he posat en cursiva són poc probables però possibles. La resta, llevat de sorpresa majúscula, no les espereu. També es poden despentinar amb alguna cover com "Bizarre Love Triangle" de New Order o el "Girls Just Wanna Have Fun" de Cyndi Lauper, encara que és altament improbable i només passaria si no toquessin "Shadowplay" ni "Ruby, Don't Take Your Love To Town".

13 de març 2009

Franz Ferdinand - "No You Girls"

Franz Ferdinand ens alegren el dia. Nice.

The Sounds @ Razzmatazz 2 (12/III/09)


El concert d'ahir a Razzmatazz és d'aquells que et deixen amb un mal regust de boca. The Sounds van oferir un bon concert però un grup que té dos autèntics dis-ca-zos com 'Living In America' i 'Dying To Say This To You' no pot obviar del seu setlist "Seven Days A Week" o "Song With A Mission" de cap manera. A part, l'acústica de la sala no era per tirar coets però no va ser això el que els va fer sonar diferents ja que per alguns moments semblava que els faltava alguna cosa que fes que sonessin realment potents tal i com són als discs i haurien de ser en directe.

M'havien dit que ho eren, que fa dos anys a la Sala Apolo van oferir un concert espectacular, amb una Maja Ivarsson enorme, totalment boja i amb les piles al màxim. Doncs bé, la tia segueix igual de boja (tirant una cervesa plena al públic que em va passar a escassos centímetres del cap) però ahir li faltava a vegades una mica de bateria. La resta del grup tocaven complint i prou, sense més complicacions.

Com ja he dit es van oblidar d'alguns hits imprescindibles i en canvi es van centrar en presentar el seu nou disc del qual només havíem escoltat "No One Sleeps When I'm Awake", que va ser la que millor va sonar de les noves. "Midnight Sun" també em va sorprendre gratament però "Four Songs And A Fight", "Dorchester Hotel" i "Beatbox" no van aportar res al concert. De les que ja coneixíem, "Queen Of Apology" (la meva preferida) va sonar amb poca força quan hauria de ser un pelotazo increïble en directe, i es van decantar també per la versió lenta de "Night After Night", quan a mi m'agrada molt més la ràpida.


No van faltar "Living In America", "Painted By Numbers", "Ego", "Hurt You" o la gran "Rock 'n Roll" per fer saltar i embogir a tots els fans que érem allà. A destacar també el bis final amb una versió més electrònica de "Tony The Beat" i una gran, què dic gran, immensa "Hope Your Happy Now" per tancar el seu pas per Barcelona.

Per últim, vaig trobar un gran encert portar de teloners als djs de Nasty Mondays, amb el seu telefonillu, petant-la tota l'estona amb temazos desde "Reptilia" fins a "Take Me Out". A més, al final van regalar samarretes i enganxines (això suma punts, sens dubte). Per la meva part s'agraeix molt més això que no pas portar grups que no coneix ningú i que ben poques vegades em sorprenen (amb les seves excepcions, evidentment).

Fotos: alterna2

12 de març 2009

11 de març 2009

TV On The Radio al FIB


Diumenge 19 estarán tocant a l'Escenario Verde del festival castellonenc. A falta de confirmació oficial aquí teniu la font. (Via: Esto es lo que hay)

PD: Un dels grups més aclamats per la crítica i que mai m'han acabat de fer el pes. S'hauran d'escoltar més a fons.

Joy Division a 'Sputnik'

"Sputnik" inaugura el nou horari i dia d'emissió amb l'estrena del documental "Joy Division", el retrat definitiu sobre un dels grups clau dels nostres temps. Joy Division només van poder gravar dos àlbums. El cantant, Ian Curtis, va morir jove i es va convertir en un mite del rock. Només dos àlbums van ser suficients per convertir-los en una referència per a la música dels trenta anys següents.
Divendres 13, a les 22.45, al Canal 33.

La segona part del documental s'emetrà Divendres 20 també a les 22.45.

Mongrel, superbanda indie


Us enrecordeu de Andy Nicholson, el baixista original d'Arctic Monkeys que va haver de deixar la banda perquè no podia seguir el ritme del grup? Doncs bé, ha format una superbanda indie amb Jon McClure, líder indiscutible de Reverend And The Makers alias "The Reverend", Drew McConell, guitarrista i segona veu de Babyshambles i el raper anglès Lowkey. Juntament amb ells els acompanyen Joe Moskow també de Reverend And the Makers i Matt Helders, ex company de Nicholson i bateria d'Arctic Monkeys.

El primer album de Mongrel s'anomena 'Better Than Heavy' i el van regalar el passat dissabte 7 de març amb l'edició del diari britànic The Independent. Pel que es veu, les lletres de les seves cançons contenen un fort caire polític. Cliqueu la portada del disc per descarregar-lo, via Rapidshare.

Escolta la nova de Maxïmo Park


Que Maxïmo Park és un dels meus grups preferits és una realitat des del dia que vaig escoltar "Apply Some Pressure", i més encara quan els vaig veure per primera vegada ara farà ja més de 2 anys a Razz 2. Després d'un bon segon disc amb temazos com "Girls Who Play Guitars", "Our Velocity" o "Books From Boxes" els de Newcastle editen el tercer llarga durada tal i com vaig anunciar fa uns dies. 'Quicken The Heart' surt a la venda el 8 de maig i desde la seva pàgina web et regalen el primer single, "Wraithlike", això sí, només estarà disponible per dues setmanes.

El tema és bastant semblant al que havien fet fins ara, encara que de moment no em sembla tan potent com al seu dia va ser "Our Velocity" per promocionar el 'Our Earthly Pleasures'. Tot i així t'agradarà si ets fan de Paul Smith i companyia. Aquí la deixo perquè la pogueu escoltar. (Via: Musikorner)

MP3: Maxïmo Park - "Wraithlike"

7 de març 2009

Recopilació Indie Rock nº2: THE LIBERTINES


Ara que Pete Doherty està disposat a convèncer a Carl Barât per la reunificació de The Libertines, un dels grups més influents d'indie rock d'aquesta dècada, he decidit desenterrar els seus dos magnífics àlbums (+ EPs) i fer una tria dels seus millors temes per la segona recopilació del blog. M'he basat una mica amb el suposat Greatest Hits que va editar Rough Trade a finals del 2007, però augmentant i variant lleugerament el tracklist. Per cert, 'The Libertines' també, però que bo que és el 'Up The Bracket'.

01. Up The Bracket (Up The Bracket)
02. Time For Heroes (Up The Bracket)
03. Last Post On The Bugle (The Libertines)
04. Tell The King (Up The Bracket)
05. What Katie Did (The Libertines)
06. The Ha Ha Wall (The Libertines)
07. Can't Stand Me Now (The Libertines)
08. What A Waster (What A Waster EP)
09. The Delaney (Up The Bracket EP)
10. Boys In The Band (Up The Bracket)
11. The Man Who Would Be King (The Libertines)
12. Music When The Lights Go Out (The Libertines)
13. Vertigo (Up The Bracket)
14. Death On The Stairs (Up The Bracket)
15. I Get Along (Up The Bracket)
16. What Became Of The Likely Lads (The Libertines)
17. The Boy Looked At Johnny (Up The Bracket)
18. The Good Old Days (Up The Bracket)
19. Skint And Minted (Don't Look Back Into The Sun EP)
20. Don't Look Back Into The Sun (Don't Look Back Into The Sun EP)

Descarrega Recopilació Indie Rock nº2: The Libertines.

4 de març 2009

Delorean deixen escoltar "Deli"


I és un temazo amb totes les lletres. La banda de Zarautz ha canviat de BCore Disc a Mushroom Pillow per treure un nou EP aquesta primavera i un CD durant aquest any. El primer es dirà AyrTon Senna EP i el podrem escoltar aviat, abans però han deixat escoltar el que serà el primer single, l'esmentada "Deli", a través de la pàgina de la Tv basca eitb. Podeu escoltar-la en streaming més avall. Si els hi surt un disc tan rodó com el single estarem parlant d'una banda a tenir molt i molt en compte aquest any.

Delorean estaran tocant a Razzmatazz 2 com a banda principal dels concerts del concurs Levi's 501 Unbutonned el dia dijous 26 de març, juntament amb Extraperlo i la banda guanyadora del concurs. Les entrades, d'aquelles que tan ens agraden, per només 8€ a TickTackTicket.

MP3: Delorean - "Deli" (128 kbps)

3 de març 2009

Avanç cartell Contempopranea


Està clar que el festival que aposta més fort per el indie nacional és el Contempopranea, juntament amb el Let's Festival del l'Hospitalet. El festival extremeny ha anunciat un avançament del cartell per aquest any i de moment pinta bastant bé. Als anglesos The Wedding Present se sumen la de sempre Russian Red, els granadins Lori Meyers, La Buena Vida, Love Of Lesbian (amb nou disc sota el braç), CatPeople (una de les meves debilitats) o We Are Standard. A part també tindrem grups com Ellos o Half Foot Outside. D'això li dic jo començar amb bon peu.


El Contempopranea es farà el 23, 24 i 25 de juliol a Albuquerque. Preu dels abonaments: 65€ els tres dies i 45€ per les entrades de dia, ja a la venda per TickTackTicket.

2 de març 2009

Recopilació Indie Rock nº1: BLOC PARTY.


Res, ja pots creure el que vulguis que no tens un blog musical com cal fins que no fas les teves pròpies recopilacions, i com que això de fer llistetes mola molt m'he decidit a fer una tria de les millors cançons dels meus grups preferits. Una vintena de temes imprescindibles del grup en qüestió que fan el setlist perfecte que voldria que toquessin en un hipotètic concert, d'aquest manera m'he inspirat per fer la tria. Sessions d'autèntics greatest hits preparades per baixar, gravar a un CD/IPod i disfrutar dels millors grups d'indie rock. Primer fascicle: BLOC PARTY.

01. One Month Off (Intimacy)
02. Trojan Horse (Intimacy)
03. Hunting For Witches (A Weekend In The City)
04. Positive Tension (Silent Alarm)
05. The Once And Future King (Flux 7" - Single)
06. Price Of Gasoline (Silent Alarm)
07. Song For Clay (Disappear Here) (A Weekend In The City)
08. Banquet (Silent Alarm)
09. Two More Years (Two More Years EP)
10. Little Thoughts (Little Thoughts EP)
11. So Here We Are (Silent Alarm)
12. Like Eating Glass (Silent Alarm)
13. Uniform (A Weekend In The City)
14. Halo (Intimacy)
15. Cavaliers And Roundheads (Hunting For Witches - Single)
16. Talons (Intimacy)
17. Flux (Flux - Single)
18. Helicopter (Silent Alarm)
19. This Modern Love (Silent Alarm)
20. Better Than Heaven (Intimacy)

Descarrega Recopilació Indie Rock nº1: Bloc Party.

Brandon Flowers remixa a Starsailor

Encara falta una setmana perquè el nou disc de Starsailor estigui a les botigues però 'All The Plans' porta filtrat des de fa aproximadament un mes. Resulta que el cantant de The Killers, Brandon Flowers, és fan de la banda britànica i va contactar amb el productor Stuart Price per poder remixar el primer single "Tell Me It's Not Over" afegint-li alguns coros a la tornada. Segons es veu la volien publicar però es va filtrar abans d'hora per internet. Normal. (Via: Rolling Stone)

MP3: Starsailor ft. Brandon Flowers - "Tell Me It's Not Over" (Via: There Goes The Fear)

Indie News

El nou disc de Maxïmo Park es dirà 'Quicken The Heart', constarà de 12 cançons i el tindrem el 8 de maig. (Via: NME)

Love Of Lesbian publiquen nou disc el 24 de març, es dirà '1999' i ja han penjat 3 cançons al seu MySpace: 'Allí donde solíamos gritar', 'Club de fans de John Boy' i 'Segundo asalto'. (Via: Indiespot)

The Pinker Tones estaran punxant a Faktoria d'Arts a Terrassa divendres 27 de març a les 23:00 h. Anticipada: 10€, Taquilla: 15€.

El nou disc de U2 'No Line On The Horizon' es pot escoltar sencer legalment desde Spotify, una setmana abans del seu llançament.

Escolta el nou single de The Sounds 'No One Sleeps When I'm Awake' aquí.

1 de març 2009

Avida Dollars


'Avida Dollars' és el títol del que serà el cinquè disc d'estudi de la banda barcelonina de rock The Unfinished Sympathy. El disc el tindrem finalment a partir del 23 de març però al seu MySpace han penjat ja el que serà segurament el primer single, "Homedrunk". La cançó m'encanta personalment, amb un riff genial molt al estil del que ens tenen acostumats ja el grup d'Eric Fuentes. L'últim disc de la banda és el gran 'We Push You Pull' que data del 2006. Ja us trobavem a faltar nois, això promet.