28 d’abr. 2009

Depeche Mode al Palau Sant Jordi el 20 de novembre


A part de les actuacions programades al Bilbao BBK Live Festival, Valladolid i Sevilla a mitjans de juliol, Depeche Mode tornaran al nostre país amb dues actuacions més. La primera serà a Valencia el 12 de novembre i la segona el 20 de novembre al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Les entrades pel concert de Barcelona estaran a la venda a partir del 6 de maig a 45, 50, 70 i 78 € a través dels llocs habituals de venda d'entrades per internet: TicketMaster, Servicaixa, El Corte Inglés i LiveNation. (Via: PopMuzik)

The Flaming Lips, teloners de Coldplay a l'Estadi Olímpic


Si l'any passat per les mateixes dates Albert Hammond, Jr. va ser l'encarregat d'obrir el concert de Coldplay al Palau Sant Jordi, aquest any els que tocaran abans de Chris Martin i companyia seran ni més ni menys que... The Flaming Lips!

Recordeu que el concert serà el 4 de setembre a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i que les entrades ja estan esgotades, o sigui que qui s'ho estigués pensant ja no hi és a temps de veure a Wayne Coyne fer coses com aquesta. (Via: Indiespot)

27 d’abr. 2009

Escolta Souvenir en exclusiva


Ja es pot escoltar en streaming el nou disc de Mendetz sencer en exclusiva a la pàgina de la MTV.es o fent click aquí (necessiteu el WMP). "SOUVENIR" el podrem trobar a les botigues a partir del proper dilluns 4 de maig.

25 d’abr. 2009

Sexy Sadie, a Barcelona i Madrid


Sembla ser que la banda mallorquina de Jaime García Soriano, dissolta a finals del 2006, tornaran a tocar junts cap a mitjans de juny amb almenys un parell de concerts al nostre país. Les actuacions seran a la Sala Apolo de Barcelona el divendres 12 de juny i a la Florida Park de Madrid el 19 de juny, una setmana després.

La formació original de Sexy Sadie es va tornar a reunir després de més de 2 anys fora dels escenaris pel Festival Malafama, celebrat a la seva Palma de Mallorca natal el passat dissabte 4 d'abril.

Podeu comprar les entrades a 20 € a Ticketmaster.

Vetusta Morla avui gratis a L'Hospitalet


Serà a les 23:00 h. a la Avinguda Josep Tarradellas i Joan, davant del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala de L'Hospitalet (Metro L1 - Torrassa) dintre del festival Concerts al Carrer que es fa cada any per les Festes de Sant Jordi d'aquesta localitat.

Els de Tres Cantos estaran acompanyats de Raydibaum (21:00 h.) i Sweater (21:45 h.). Una molt bona oportunitat per veure al grup amb el millor disc nacional de l'any passat per aquí qui encara no ho hagi fet, i a més, totalment gratis.

Web Oficial | MySpace
Escolteu: Vetusta Morla - Un Día En El Mundo (Spotify)

20 d’abr. 2009

Tres pedazo de singles

El primer corre a càrrec de la banda francesa Phoenix i el seu 'Wolfgang Amadeus Phoenix'. Es tracta de "Lisztomania", que al final ha estat el primer single en comptes de la igualment grandiosa "1901", aquí teniu el vídeo:



El següent és de Metric i del seu nou disc 'Fantasies', publicat la setmana passada i del qual en podem extreure molts bons temes com "Sick Muse", "Satelite Mind", la gran "Gold Gun Girls" o aquesta que és la que enceta el disc, "Help, I'm Alive":


I el tercer i últim és de la banda d'indie rock americana Manchester Orchestra que acaba de publicar el seu segon disc anomenat 'Mean Everything To Nothing', aquest és el single de presentació: "I've Got Friends".


18 d’abr. 2009

Yeah Yeah Yeahs en directe

Aquí us deixo un video amb un parell d'actuacions de la banda de Karen O, Nick Zinner i Brian Chase interpretant dues de les cançons del seu nou disc 'It's Blitz!' al Later with Jools Holland, programa musical de la BBC2 britànica. La primera és "Heads Will Roll" (la millor del disc juntament amb "Dull Life") acompanyada després del primer single, la electrònica "Zero". Yeah Yeah Yeahs al FIB ja.

'Further Complications', el segon disc en solitari de Jarvis


'Further Complications' és el nom del nou disc del ex-líder de la mítica banda Pulp. Poc més se sap de la continuació de 'Jarvis', tan sols que es publicarà el 18 de maig i que probablement "Angela" serà el primer single del disc, el qual ja es pot escoltar al seu MySpace i està disponible per baixar des de la seva pàgina web de manera gratuïta si et subscrius a la seva newsletter.

Recordeu que Jarvis Cocker començarà la seva gira europea a Barcelona el divendres dia 29 de maig amb la seva actuació al festival Primavera Sound. (Via: Cuchara Sónica)

17 d’abr. 2009

La Habitación Roja i We Are Standard a la Telecogresca '09


Les dues bandes, que formen part del catàleg de Mushroom Pillow, seran els grups indies que tocaran al festival Telecogresca d'aquest any. La Telecogresca és la festa universitària més gran de tot el país, organitzada pels estudiants de Telecos de la UPC de Barcelona, i aconsegueix reunir a unes 15.000 persones al Parc del Fòrum amb grups de tots els estils. Aquest cop La Habitación Roja i We Are Standard compartiran cartell amb Soziedad Alkoholika, Boikot, La Troba Kung-Fú o djs de la talla de John Acquaviva o Amo + Navas.

La festa serà el dia 9 de maig al Parc del Fòrum a partir de les 21h. Les entrades costen 15€ anticipada i estaran a la venda a partir del 27 d'abril al Campus Nord UPC i al 29 d'abril a altres facultats o per internet a través de Servicaixa i Ticketmaster. Correu a comprar la vostra abans que s'esgotin!

Més informació a la pàgina oficial de la Telecogresca. Us hi esperem.

Mando Diao tornen al desembre


Mando Diao ens visitaran per segona vegada en un any després de passar pel nostre país a principis d'abril presentant el seu nou disc 'Give Me Fire'. Doncs bé, tornaran a venir a Barcelona i Madrid durant la gira que faran per Europa a finals d'aquest any. Serà el dimarts 1 de desembre a la Sala Razzmatazz i el dia següent a La Riviera. (Via: Mando Diao)

16 d’abr. 2009

Més noms pel FIB 09


I aquesta vegada m'han agradat bastant més que les anteriors. Semblava que amb els quatre caps i els abonaments esgotats ja no tindriem gaires sorpreses més a incorporar al cartell, sobretot després de les desil·lusionants últimes tandes de noms, però amb aquests ens han tornat les ganes del principi. Així doncs, se sumen a la cita el math-rock de Foals, els veterans Television Personalities, la parella de dj's membre de Soulwax 2ManyDJs o els catalans The Unfinished Sympathy, juntament amb la cantautora espanyola Christina Rosenvinge, entre altres.

Després del salt teniu totes les noves incorporacions, només una cosa que no sé si m'ha agradat o no al veure com queda la distribució dels grups per dissabte: només espero que Franz Ferdinand no es solapi amb Foals (Escenario Verde sisplau) i Steve Aoki amb 2ManyDJs, encara que entre aquests últims ja sé què triaria. En el primer dels casos no ho tinc tan clar... el que podria ser apoteòsic seria una nit amb Franz Ferdinand-Foals-Steve Aoki-2ManyDJs seguits, seria bàsicament la nit. Preparem-se per la festa.

Noves incorporacions al FIB 09:

2ManyDJs (BEL)
La Bien Querida (ES)
Christina Rosenvinge (ES)
Cooper (ES)
Fangoria (ES)
Foals (UK)
Giant Sand (EEUU)
Justus Köhncke (ALE)
Television Personalities (UK)
Oblique (ES)
The Unfinished Sympathy (ES)

Més info | FiberFIB

13 d’abr. 2009

El FIB esgota abonaments


El FIB Heineken 2009 ha esgotat tots els abonaments de 2, 3 i 4 dies per la seva edició d'aquest any. A conseqüència d'això, la organització a posat a la venda un pack d'entrades de 4 dies sense dret d'acampada al preu de 170€. També queden disponibles entrades de dia.

És la primera vegada que s'esgoten tan ràpid els abonaments, a falta encara de més de tres mesos pel festival. Ens esperen Oasis, The Killers, Franz Ferdinand, Kings Of Leon, TV On The Radio, The Wave Pictures, White Lies, Glasvegas, Late Of The Pier, Maxïmo Park, Steve Aoki i un llarg etcètera als escenaris de Benicàssim els dies 16, 17, 18 i 19 de juliol. (Via: FiberFIB)

10 d’abr. 2009

The Cinematics tornen amb 'Love and Terror'


Els escocesos The Cinematics tornen aquest any amb el seu segon disc d'estudi després d'una llarga temporada treballant en el projecte. El seu primer disc 'A Strange Education' (TVT Records, 2007) tenia grans cançons com "Race To The City", "Break", "Keep Forgetting" o la gran "Maybe Someday" i els va convertir en un grup a tenir molt en compte.

De moment ja podem escoltar el primer single del nou disc, encara sense data de sortida i que porta per nom 'Love and Terror'. La cançó, del mateix nom, estarà disponible únicament a través de descàrrega online a partir del 4 de maig i contarà amb els b-sides "Wish (When the Banks Collapse)" i "Cinema". Podeu escoltar les dues primeres al seu Myspace.

6 d’abr. 2009

Animal Collective al Sónar


El Sónar acaba de confirmar en exclusiva l'actuació de Animal Collective pel dissabte 20 de juny a la nit al SonarClub. Serà l'única actuació de Avey Tare, Panda Bear i companyia al nostre país, això vol dir que un dels grups que sonava més fort a les quinieles de noves incorporacions pel FIB es quedarà sense passar per Benicàssim aquest any.

Els de Maryland presentaran el seu gran 'Merriweather Post Pavilion' (Domino, 09), disc que ha aconseguit enganxar-me definitivament al seu pop futurístic. Teniu més informació a la pàgina oficial del Sónar. (Via: Indiespot)

4 d’abr. 2009

U2 - "Get On Your Boots (Justice Remix)"


Una cosa que m'agrada de Justice és que tan et fan un remix de Franz Ferdinand o MGMT com de techno amb Mr. Oizo o Soulwax, passant pel metal més dur de Metallica. En aquest cas li ha tocat a U2 i la seva "Get On Your Boots". Escolteu-la, via Sterogum, aquí.

Dues obsessions

La primera, Passion Pit i el seu single "Sleepyhead" que promet ser el temón de la temporada a l'estil de "Kids" de MGMT l'any passat. De moment han tret un EP, 'Chunk Of Change' amb sis temes i el 18 de maig publiquen 'Manners', el seu disc de debut. No els hi perdeu la pista.


La segona, The Horrors i el seu nou single "Sea Within A Sea", tremenda, jo que no sóc molt fan del shoegazing i estic totalment enganxat a aquest temazo. Realment han fet una evolució i un canvi d'estil boníssim respecte el primer disc, molt per sota de la seva continuació 'Primary Colours', que ja s'ha filtrat i que us podeu descarregar d'aquí. Estaran al Primavera Sound i al FIB, o sigui que no hi ha excusa per perdre-se'ls.

2 d’abr. 2009

Noves incorporacions del FIB (v.1.2)


Més noms per omplir el cartell del FIB. Destaquem Maxïmo Park, Elbow, The Horrors i, sobretot, Steve Aoki que ho petarà a la carpa Fiberfib el dissabte a la nit. La resta, altament prescindibles. Però aviam senyors, on són The Wave Pictures? I mentrestant, que només queden 5.000 abonaments. Tota la informació sobre les noves confirmacions aquí.

1 d’abr. 2009

El retorn de Kasabian


'West Rider Pauper Lunatic Asylum', així es dirà la continuació de 'Empire', el gens menyspreable segon disc de Kasabian. Es publicarà el 8 de juny però ja es pot escoltar un petit avançament amb "Vlad The Impaler", el primer single del disc que deixen descarregar gratis a la seva pàgina web i que sona bastant més electrònic al que havien fet fins ara.

Us deixo el vídeo a continuació, que per cert, el rollo aquest de Dràcula i contant que el nom del disc li ve d'un psiquiàtric del segle XIX, com que dóna una mica de jinye tot plegat no? (Via: Jenesaispop)