24 de febr. 2010

Review: Two Door Cinema Club - Tourist History


L'esperat debut de Two Door Cinema Club es proclama vencedor abans de començar, i és que la majoria de les seves cançons són les que portem uns mesos escoltant des que el Amable ens els va descobrir a partir d'aquell fantàstic single "Something Good Can Work / Do You Want It All?" l'estiu passat.

El cas és com sonarien aquestes cançons gravades i masteritzades com cal, i el resutlat final es pot dir que és prou bo. Després de l'evident rentat de cara d'alguns hits com "Undercover Martyn" o "Cigarretes In The Theatre" resulten les meravelles pop que eren abans però ara coquetejant una mica amb l'electrònica de l'estil de Hot Chip o The Rapture o l'últim disc de Bloc Party per posar alguns exemples. Però que ningú s'enganyi, a Tourist History predominen els puntejos de guitarra enfront dels beats electrònics.

De les noves destaquem "Come Back Home", "This Is The Life" i el primer single "I Can Talk", hit total des de la primera escoltada. Està clar doncs que tot el disc segueix el mateix ritme de pop ballable i no defalleix en cap moment. La única pega potser és que es descuidessin de temes anteriors com "Standing On Ghosts" o "Hands Off My Cash, Monty", però realment no els hi ha fet falta recurrir-hi ja que el resultat final és excel·lent. Candidat a debut de l'any, sens dubte.

Puntuació: 9 / 10

Escolteu part del disc al seu MySpace.

Review: The Soft Pack - The Soft Pack


El primer LP/EP que The Soft Pack van treure amb el nom de The Muslims ja contenia alguns hits incontestables com "Right and Wrong", "Extinction" o "Nightlife", només per citar-ne alguns. Amb el seu primer llançament ja com a The Soft Pack demostren perquè des d'aquí era la nostra gran aposta per aquest principi de 2010.

Cada cançó del disc és una autèntica píldora de garage-rock de 3 minuts que perfectament podrien haver signat The Libertines o els Strokes més prematurs, encara que si ens haguéssim de quedar amb algunes apostariem per la gran "C'mon" que obre el disc, el primer single "Answer To Yourself", la tremenda "More Or Less", la frenètica "Flammable" o, és clar, la regravada "Parasites" single editat al 2008 i que recuperen amb una versió extesa per tancar el disc a lo grande.

Puntuació: 8,75 / 10

Escolteu el disc al Spotify o al Myspace.

23 de febr. 2010

Pitchfork presents The Xx

Night Time:

Basic Space:

Credits to Pitchfork.tv

15 de febr. 2010