22 de març 2007

Noves confirmacions Primavera Sound

Directament extret del mail que m'han enviat els del Primavera:


Afegim noves incorporacions al cartell de l’edició 2007 d’Estrella Damm Primavera Sound, que es cel·lebrarà els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny al Parc Del Fòrum de Barcelona. Destaca de forma especial la visita del duo americà The White Stripes, que presentaran el seu nou disc, anomenat “Icky Thump”, en la única data espanyola de la seva gira mundial.
En aquesta nova remesa de noms destaca també Beirut, el projecte del jove Zach Condon, que amb només un disc ha revolucionat l’escena pop gràcies a aquell so entre el pop sensible i l’orquestra balcànica.
Un altre geni del pop encara que aquest amb una llarga carrera és Mac MacCaughan i la seva banda Portastatic, que oferiran la seva primera actuació a Europa amb el grup al complet al nostre festival.
Al costat més lúdic del cartell es situa el funk enrevessat dels britànics Hot Chip i, encara que més orientats al kraut-rock ballable també podem afegir a aquest sector a Fujiya & Miyagi, que confirmaran la seva carrera en ascens amb el seu directe.
Black Lips arriben amb el seu primer àlbum per a Vice Records encara fresc i també des-de l’altre costat del toll encara que amb un discurs bastant diferent contarem amb Battles, banda darrera de la qual s’amaguen components de grups ja mítics de l’underground dels Estats Units com Don Caballero i Helmet. Aquest costat experimental del nostre cartell també es troba representat per l'artista britànic Alexander Tucker.
A l’apartat nacional el lloc d’honor estarà ocupat pel sevillà Sr. Chinarro, que amb el seu disc “El Mundo Según…” s’ha tornart a col·locar entre l’elit del pop rock cantat en castellà. El brillant indie rock de Half Foot Outside, el pop afrancesat dels madrilenys Plastic D’Amour, el post-hardcore de Za, el rock sense etiquetes de Peluze, l’experimentació d’Anticonceptivas i AA Tigre, el pop de guitarres de Ghouls’n’ Ghosts i el nou fitxatge de Houston Party Raul Möya y el Trio Miniña completen el cartell d’Estrella Damm Primavera Sound.



Després de la confirmació de The White Stripes el festival es converteix en imprescindible.

www.primaverasound.com