17 de juny 2007

Notícies

Varies notícies:

Muse han gravat una versió del Man of Mystery de The Shadows en excluisva per el pròxim número de la NME. La van tocar ahir al primer dels dos macro-concerts que la banda farà al mític estadi de Wembley. AQUÍ teniu el vídeo.


The Rolling Stones venen a Barcelona (Palau Sant Jordi) dijous 21 de Juny en al seva gira mundial A Bigger Bang. No queden entrades a la venda.

・El nou disc de Coldplay sortirà a la venda el 3 de Setembre.

Radiohead té preparat un nou disc per d'aquí poc. Segons paraules del guitarrista del grup, Ed O'Brien, al web-blog de la banda Dead Air Space: "Yes I know its been a while ..... but we've been working on this album for a while ...... BUT WE ARE NEARLY THERE .....". A més, ja es pot reservar a la web HMV.co.uk

・Nou single de Bloc Party. La cançó escollida de A Weekend In The City ha sigut Hunting For Witches, després de The Prayer i I Still Remember. Mireu el nou videoclip AQUÍ.


・Nou single també de The Rakes. Aquest cop la cançó del nou disc Ten New Messages ha estat The World Was A Mess But His Hair Was Perfect. Serà editat el 16 de Juliol.

・Tindrem nou disc de Blur! L'antic guitarrista de la banda Graham Coxon (que no va participar a l'últim disc Think Thank) tornarà per gravar un nou disc amb Damon Albarn i companyia a partir de finals d'any.

・Els Babyshambles del sempre polèmic Pete Doherty ja estan gravant el que serà el seu segon disc, després de Down In Albion.

Franz Ferdinand han versionat el tema All My Friends de LCD Soundsystem, mireu el videoclip AQUÍ.

(Font: uSonica)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jolin cari

cuantes noticies no? xd

don les as tret?XD

mol be mol be:P

apa un etpooo

Nerv07 ha dit...

jojojo jo que tinc fonts per UK que m'ho xiven tot.. (H) muahahaha

(eheem... les he tret de internet xD)