3 de des. 2007

Arctic Monkeys @ Espacio Movistar

Gran concert dels Arctic al Espacio Movistar, 20 temazos un darrera l'altra sense parar, una força increïble i un 10 al so de la carpa, el millor en aquest sentit dels que he anat. Especialment efectives les cançons del primer disc, així com Brianstorm o Fluorescent Adolescent, dels millors moments del concert. Van tocar una cançó nova, que pel que he trobat per internet en algun lloc l'anomenen "Put Me In A Terror Pocket" i d'altres "Bite Mark In A Terror Pocket". Sona força potent, com va sent habitual últimament amb ells (Sandtrap, Da Frame 2R, Nettles, ...)


Una de les notes "negatives" de la nit: no van tocar Mardy Bum (com ja és habitual...) i van tancar el concert amb If You Were There, Beware en comptes de fer-ho amb A Certain Romance.

I ara un suggeriment per Mr. Alex Turner: suprimir el millor tros de Still Take You Home per un solo de guitarra perquè es pogués lluir davant de les quasi 2000 persones allà presents em va sentar com una patada als c****ns.

Tot i així, es compensa amb la hora i quart (aprox.) que vaig estar saltant i deixant-me la veu sense parar i en la que m'ho vaig passar teta.



Tracklist:

Sandtrap
This House Is A Circus
Teddy Picker
I Bet You Look Good On The Dancefloor
Dancing Shoes
From The Ritz To The Rubble
Fake Tales Of San Francisco
Balaclava
Old Yellow Bricks
Put Me In A Terror Pocket
When The Sun Goes Down
D Is For Dangerous
Fluorescent Adolescent
Da Frame 2R
Still Take You Home
Do Me A Favour
Brianstorm

Nettles
The View From The Afternoon
If You Were There, Beware



Video en directe del nou tema "Bite Mark / Put Me In A Terror Pocket"




Web | MySpace