22 de jul. 2008

¡Lydon vs. Kele!


John Lydon, el líder de la banda de punk Sex Pistols i Kele Okereke, frontman de Bloc Party van arribar a les mans el passat dissabte 19 a Barcelona durant el Summercase en un enfrontament on també van estar involucrats Ricky Wilson (Kaiser Chiefs) i Yannis Phillipakis (Foals).

El cantant de Bloc Party es trobava al festival acompanyant als seus amics Kaiser Chiefs on va sortir per tocar la pandereta a una cançó nova al concert del grup de Leeds.

Pel que es pot llegir a les pàgines especialitzades, els implicats es trobaven al backstage de l'escenari Movistar quan durant la discussió Lydon li va propinar unes paraules racistes en relació al color de pell de Okereke. Wilson i Phillipakis van acudir en ajuda d'aquest enfrontant-se amb Lydon i els seus, mentre que aquest últim nega que li digués cap paraula xenòfoba al cantant de Liverpool.

Al final del concert de Sex Pistols, Lydon va tornar a deixar un recadet aquest cop als Kaiser Chiefs que tocaven just després al mateix escenari, mentre que Phillipakis li va dedicar la cançó "Cassius" al vell líder de la banda de punk durant el Latitude Festival.

Fonts: La baralla i les declaracions de Kele i Phillipakis aquí, aquí, aquí i aquí, i la contestació de Lydon aquí i aquí.