16 d’abr. 2009

Més noms pel FIB 09


I aquesta vegada m'han agradat bastant més que les anteriors. Semblava que amb els quatre caps i els abonaments esgotats ja no tindriem gaires sorpreses més a incorporar al cartell, sobretot després de les desil·lusionants últimes tandes de noms, però amb aquests ens han tornat les ganes del principi. Així doncs, se sumen a la cita el math-rock de Foals, els veterans Television Personalities, la parella de dj's membre de Soulwax 2ManyDJs o els catalans The Unfinished Sympathy, juntament amb la cantautora espanyola Christina Rosenvinge, entre altres.

Després del salt teniu totes les noves incorporacions, només una cosa que no sé si m'ha agradat o no al veure com queda la distribució dels grups per dissabte: només espero que Franz Ferdinand no es solapi amb Foals (Escenario Verde sisplau) i Steve Aoki amb 2ManyDJs, encara que entre aquests últims ja sé què triaria. En el primer dels casos no ho tinc tan clar... el que podria ser apoteòsic seria una nit amb Franz Ferdinand-Foals-Steve Aoki-2ManyDJs seguits, seria bàsicament la nit. Preparem-se per la festa.

Noves incorporacions al FIB 09:

2ManyDJs (BEL)
La Bien Querida (ES)
Christina Rosenvinge (ES)
Cooper (ES)
Fangoria (ES)
Foals (UK)
Giant Sand (EEUU)
Justus Köhncke (ALE)
Television Personalities (UK)
Oblique (ES)
The Unfinished Sympathy (ES)

Més info | FiberFIB

2 comentaris:

Joan Romano ha dit...

Venga FOALS!!!! Ho estaba dubtant pero ara si que vaig fijo!

Aviam si millora una mica el cartell per aixo, em faltarien uns Love of Lesbian per alla, acompanyats amb... Good Shoes presentant el cd que treuen d'aqui poc? Mmmm no estaria mal...!

I on estan els tipics Kaiser Chiefs per animar la festa?

Nerv07 ha dit...

Love Of Lesbian és probable que caiguin al ser d'aquí... i Good Shoes seria un puntazo!