23 de maig 2009

El que li queda al FIB per confirmar


Que són una dotzena de noms aproximadament. Segons els amics de Indiespot falten per sumar-se a la festa grups com Keane, Vetusta Morla o Peter, Bjorn and John a part dels anglesos The Wave Pictures que ja vem anunciar des d'aquí fa un temps.

Per la part d'electrònica i djs tindrem a The Juan Maclean, James Holden i Christian Smith o els francesos Birdy Nam Nam mentre que les bandes restants seran els nacionals Delorean i L.A. i de la resta del planeta Glass Candy i Junior Boys.

A més a més tindrem els djs Dorian dj i Miqui Puig dj per animar les carpes de la nit del dissabte.

Si no hi ha alguna altre sorpresa, aquestes seran les últimes confirmacions del FIB més polèmic de la història. Polèmic tan per la discutida qualitat del cartell com per esgotar completament amb més de tres mesos d'antel·lació. Des d'aquí creiem que hi ha material suficient i de sobres com per considerar-lo un molt bon cartell, però això va per gustos.

1 comentari:

Joan Romano ha dit...

Bon material, sí que hi ha. Però segurament sobra molta influència techno i house. Hi ha massa DJ's, els quals només haurien d'estar a partir de les 12 de la nit, quan s'entra més en un ambient de "disco" que no pas de concerts. Però amb tanta plaga d'aquests, no sé pas quina direcció agafarà aquest FIB. S'haurà de veure quan es publiquin els horaris.

I del tema d'esgotaments, jo li atribuiria gran part de culpa a la falta de Summercase, entre d'altres.

De totes maneres, estic segur que serà un gran FIB. Esperem disfrutar-lo com cal. Una pena que, pel que comentes de possibles incorporacions, no apareguin Love of Lesbian acompanyant a Vetusta Morla.