15 de maig 2009

Featuring Julian Casablancas of The Strokes


Us parlava fa uns mesos ja dels projectes que tenien els membres dels Strokes durant aquest llarg període de descans que es van permetre després de la gira del 'First Impressions Of Earth'. Albert Hammond, Jr. ens deixava un parell de perles en forma de discos en solitari, Fab Moretti una banda indie nova amb el seu amic de Los Hermanos Rodrigo Amarante i fins i tot Nikolai Fraiture s'animava a provar pel seu compte amb el sobrenom de Nickel Eye.

Mentrestant, Julian Casablancas a part de començar a escriure les que seran les cançons de l'esperadíssim quart disc, ha col·laborat amb diferents artistes durant aquest temps deixant temazos com els que us deixo a continuació, a cada qual millor.

Primer s'ajuntava amb Pharrell Williams, líder del grup de rock amb aires hip-hop N.E.R.D. i Santi White alias Santigold per crear el tema de la campanya de Converse, "My Drive Thru":


Més tard gravaria un tema amb els components de la estrambòtica banda The Lonely Island Andy Samberg, Jorma Taccone i Akiva Schaffer pel seu disc de debut 'Incredibad'. La cançó es diu "Boombox":


Ara per últim ens arriba una col·laboració amb ni més ni menys que una meitat de Gnarls Barkley, el dj i productor Danger Mouse juntament amb Sparklehorse amb un temazo de cap a peus anomenat "Little Girl" i que en principi estava inclòs al 'Dark Night Of The Soul', disc que ha vist cancel·lada la seva edició a causa de raons legals de la discogràfica EMI envers Danger Mouse. Escolteu-la aquí:


Descarrega't les tres cançons als següents links:

MP3: Pharrell feat. Santogold & Julian Casablancas - "My Drive Thru" (Megaupload)
MP3: The Lonely Island feat. Julian Casablancas - "Boombox" (ZShare)
MP3: Danger Mouse & Sparklehorse feat. Julian Casablancas - "Little Girl" (4Shared)

1 comentari:

indiegazing ha dit...

Little girl "Temazo"!!!!