9 d’oct. 2009

Delorean @ Eristoff Internative Festival

La marca de vodka Eristoff va tenir la grandiosa idea a principis d'estiu de començar a retransmetre concerts en directre per internet a través del que ells anomenen Eristoff Internative Festival. Les dates dels concerts són els dies de lluna plena, els grups són anunciats amb poca antel·lació i el lloc on es farà és secret. El millor de tot és que graven tot el concert sencer i el pengen al seu canal de YouTube perquè així el poguem tornar a veure tantes i tantes vegades com vulguem.

Els primers en pujar a l'escenari van ser Love Of Lesbian el passat 4 de juliol [concert aquí], i el diumenge passat els va tocar el torn d'una de les nostres bandes preferides: Delorean.

Els de Zarautz van desgranar una per una els quatre temazos d'aquest 'Ayrton Senna EP' que els ha portat al reconeixement internacional (NME, Pitchfork, ...) i a anar a fer concerts a ciutats com NY o Londres. No es van deixar tampoc dos dels seus temes del 'Into The Plateau', les grandioses "No Name" i "As Time Breaks Off", i encara que trobessim a faltar alguna més ("Metropolitan Death", "Complexity Reducer") ho van compensar debutant ¡un parell de temes nous!

Es diuen "Stay Close" i "Grow", segueixen la línia del EP i ja tenen pinta de temazos a l'altura de tot el que toquen últimament. Tenen previst publicar el nou disc a principis de l'any que ve, i nosaltres tenim unes ganes tremendes d'escoltar-lo.



Vegeu el concert sencer aquí.