24 de febr. 2010

Review: Two Door Cinema Club - Tourist History


L'esperat debut de Two Door Cinema Club es proclama vencedor abans de començar, i és que la majoria de les seves cançons són les que portem uns mesos escoltant des que el Amable ens els va descobrir a partir d'aquell fantàstic single "Something Good Can Work / Do You Want It All?" l'estiu passat.

El cas és com sonarien aquestes cançons gravades i masteritzades com cal, i el resutlat final es pot dir que és prou bo. Després de l'evident rentat de cara d'alguns hits com "Undercover Martyn" o "Cigarretes In The Theatre" resulten les meravelles pop que eren abans però ara coquetejant una mica amb l'electrònica de l'estil de Hot Chip o The Rapture o l'últim disc de Bloc Party per posar alguns exemples. Però que ningú s'enganyi, a Tourist History predominen els puntejos de guitarra enfront dels beats electrònics.

De les noves destaquem "Come Back Home", "This Is The Life" i el primer single "I Can Talk", hit total des de la primera escoltada. Està clar doncs que tot el disc segueix el mateix ritme de pop ballable i no defalleix en cap moment. La única pega potser és que es descuidessin de temes anteriors com "Standing On Ghosts" o "Hands Off My Cash, Monty", però realment no els hi ha fet falta recurrir-hi ja que el resultat final és excel·lent. Candidat a debut de l'any, sens dubte.

Puntuació: 9 / 10

Escolteu part del disc al seu MySpace.