20 de febr. 2007

JET @ Razzmatazz

Concert de JET a la Sala Razz 2 (The Loft). Actuaven juntament amb Zodiacs i Blue Van però no puc opinar sobre ells perquè vaig arribar just per veure només JET...

El concert va estar de conya, gràcies sobretot al cantant, guitarra i líder de la banda Nic Cester, que s'ho va currar moltíssim. Pujades a la bateria i als altaveus, sempre animant al públic, i sobretot no havia vist mai un tio baixant del escenari per atravessar tota la manada del públic, pujar a la barra i tocar un solo de guitarra allà mateix! Va ser brutal!

Van començar amb un Come On Come On (no sé perquè però aquesta cançó em recorda moolt a Oasis, roçant el plagi gairebé...), i van seguir amb algunes del nou disc juntament amb alguna mítica del primer. Molt emotiu també quan el bateria va deixar un moment les baquetes per cantar Move On amb una bandera australiana a les espatlles.

Realment bo el moment de Are You Gonna Be my Girl en què el cantant insinuava al públic amb un "I said..." esperant la resposta "Are you gonna be my girl?" però no va quedar gaire bé i es va haver de repetir... xDD encara que pel meu gust no es va disfrutar tant la cançó però bé... jeje =)

Les millors del concert Rip It Up i Rollover DJ aquesta després del bis, amb grans ausències imperdonables com Shine On o Last Chance...

SETLIST (si falta alguna dieu-m'ho!)

Get Born:
Are You Gonna Be My Girl?
Rollover DJ
Look What You've Done
Move On
Cold Hard Bitch
Come Around Again
Take It Or Leave It


Shine On:
Holiday
Put Your Money Where Your Mouth Is
Bring It On Back
That's All Lies
Come On Come On
Stand Up
Rip It Up
Skin And Bones
All You Have To Do


Algunes de les fotos que va fer la Cris durant el concert jeje ^^ ;)









Pag. Web: JET