28 de jul. 2007

Albert Hammond Jr i Arctic Monkeys @ FIB

A falta de les fotos que encara m'han de passar del FIB, poso les de la meva càmera que són ni més ni menys que les del dissabte, concretament Albert Hammond Jr i Arctic Monkeys.


Dos grans concerts, el del guitarrista dels Strokes desgranant tot el seu magnífic Yours To Keep, amb grans temes com Back To The 101, In Transit, Everybody Gets A Star, Bright Young Thing o Blue Skies, això sí, sonant més rockeres que al disc, un bon directe sí senyor. També va tocar alguna versió i un parell de cançons noves.

Com a anècdota quan estaven acabant el concert van caure els ploms del recinte i es van quedar a mitja Back To The 101 tocant en acústic... després van tornar per tocar una sola cançó més i van haver d'acabar el concert prematurament.


Arctic Monkeys van fer un dels millors concerts del festival, Alex Turner va estar millor que a Razzmatazz, més atrevit, es notava que ja havia tocat dies abans a grans festivals com Glastonbury (encara que diuen que molt nerviós) o al T in The Park (aquest sí que sí), per citar-ne alguns.


Van començar amb The View From The Afternoon, i ja no van parar (amb un breu descans per 505) fins al final. Del primer disc: I Bet You Look Good On The Dancefloor, Fake Tales Of San Francisco, Dancing Shoes, Still Take You Home, When The Sun Goes Down, From The Ritz To The Rubble i A Certain Romance per acabar el concert.

Van tocar casi per complet el nou disc: Brianstorm, Teddy Picker, Balaclava, Fluorescent Adolescent, Do Me A Favour, This House Is A Circus, If You Were There, Beware, Old Yellow Bricks i l'abans esmentada 505 amb Turner al piano.

En definitiva, tot un recital dels de Sheffield, que si no hagués estat pels guiris hagués estat encara millor. Ja estic desitjant que tornin l'any que ve!

La foto de Alex Turner està treta de la pàgina de fotos del FIB, http://fiberfib.com/fotos/.


Fotos de Albert Hammond, Jr. a PicasaWeb
Video de Back To The 101

Fotos de Arctic Monkeys a PicasaWeb
Video de The View From The Afternoon

1 comentari:

Anònim ha dit...

scolta

k ja tens mes fotus

toka renovacio e.. :P