17 de jul. 2007

Summercase '07: Bloc Party.

Tinc especial debilitat per Bloc Party. Potser és el grup que més ganes tenia de veure d'aquest Summercase. Per això vaig sacrificar els últims 20 minuts de Arcade Fire per poder estar a segona fila de l'escenari. I va valdre la pena.


Van començar amb Song For Clay (Disappear Here), gran cançó per obrir el concert, amb Matt Tong fent de les seves a la bateria només començar. La van seguir algunes més del Another Weekend In The City, com Waiting For The 7.18 o sobretot el nou single Hunting For Witches, absolutament genial.

La festa es va fer més i millor quan van començar a tocar les del seu primer disc, Silent Alarm. Banquet ('cause I'm on firee!!), So Here We Are i el gran moment de This Modern Love, van fer animar tot el públic de la Terminal E.

També van tocar The Prayer i Uniform (la perla en brut del nou disc), el single Two More Years i Like Eating Glass i She's Hearing Voices del primer.

Van deixar com a guinda final el temazo Helicopter per tancar una actuació estelar després d'un bis, però es van oblidar de tocar Pioneers i I Still Remember, una llàstima pel gran concert que van fer.

I tot això amb una pilota de platja voltant sobre l'escenari i que Kele Okereke va aprofitar per demostrar les seves dots futbolístiques xutan-la al públic. Que gran!


Fotos de Bloc Party a PicasaWeb
Video de Song For Clay (Disappear Here)