18 de jul. 2007

Summercase '07: Kaiser Chiefs

Els penúltims d'aquest Summercase (després The Chemical Brothers punxarien a la Terminal E per acabar la nit del dissabte) van ser Kaiser Chiefs. Actuaven a la Terminal O, però ben bé ho podien haver fet al escenari gran (al igual que Arcade Fire o The Jesus And Mary Chain) perquè van reunir a tanta gent que va ser incomprensible no pensar en aquest fet.

El concert va ser una passada. Una autèntica festa.


Catalogada per molts com de les millors actuacions del festival, Kaiser Chiefs o millor dit, Ricky Wilson i la seva banda van oferir un concertàs a la altura dels més grans.

Ricky Wilson va cantar, saltar, botar, es va posar al mig del públic, va fer de director d'orquestra, va tocar la pandareta fins a rebentar i fins i tot va escalar per l'escenari (rollu Tarzan) en una acció tan espectacular com perillosa. Però el que més importa és que ens ho va fer passar teta als que estavem allà.

Van començar el concert amb el èxit que els va fer famosos, Everyday I Love You Less And Less. Una infalible. Van continuar amb els singles Everything Is Average Nowadays i Ruby del nou disc Yours Truly, Angry Mob.

També van tocar Heat Dies Down, Thank You Very Much i I Can Do Without You i Modern Way i Born To Be A Dancer del seu primer disc Employment.

Moments estelars de la nit: Ricky Wilson posant a prova al públic amb Na Na Na Na Naa, I Predict a Riot cantada des de les altures i el gran, gran tema The Angry Mob repetint una vegada i una altra els coros del final:
"We are the angry mob
We read the papers everyday day
We like who like
We hate who we hate
But we're also easily swayed"

Van acabar el concert amb Oh My God després d'un bis i amb ganes, moltes més ganes de més.


Fotos de Kaiser Chiefs a PicasaWeb
Video de Ruby
Video de The Angry Mob