25 de gen. 2009

Indie News


Ja feia massa dies que no actualitzava el blog, bona culpa la tenen els examens que he tingut aquests últimes setmanes. Com han passat bastantes coses, les resumiré totes en un mateix post en forma de notícies breus:

La primera i més important: Albert Hammond, Jr. ha dit que The Strokes tornen a l'estudi dimecres 11 de febrer a les 14:00 per fer tocar alguna cosa i passar una bona estona.

Més noms pel Primavera Sound: Deerhunter, Jay Reatard, Joe Crepúsculo, A Certain Ratio, Art Brut, The Bad Plus i Oneida se sumen al cartell d'aquest any.

Arctic Monkeys toquen quatre noves cançons en un cancert a Wellington, Nova Zelanda. Són Dangerous Animals, Pretty Visitors, Go-Kart i Crying Lightning i formaran part del tercer LP dels de Sheffield.

El segon LP de la banda barcelonina Mendetz es dirà Souvenir i el tindrem en un parell o tres de mesos.

Amable publicarà a mitjans de febrer el seu recopilatori anual amb el nom de Clubbin' 08.

EP digital de The Requesters pel gener.

Foals pengen a internet 3 noves demos. Podeu descarregar-les aquí.

The Killers, Coldplay, Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs, The Prodigy i Animal Collective estrenen vídeos per Spaceman, Life In Technicolor II, Ulysses, You Want History, Omen i My Girls.

Yeah Yeah Yeahs anuncien el nom del seu tercer àlbum: It's Blitz!. El nou de Phoenix es dirà Wolfgang Amadeus Phoenix i el de Depeche Mode, Sounds Of The Universe.

El nou disc de Placebo està programat pel 16 de juny.