14 de gen. 2009

Primavera Sound '09


Primers noms del Primavera Sound '09, copiat directament de la newsletter del festival. Per més informació visiteu la pàgina oficial.

"El fuzz pop de Vivian Girls i Wavves, el pop d'aromes shoegaze de Crystal Stilts, el folk del suec The Tallest Man On Earth, els nous sons procedents de Baltimore que destilen Ponytail, la potent psicodèlia de Crystal Antlers, Kevin Martin amb el seu projecte The Bug, on fa colisionar dancehall, grime, noise i dubstep en un dels discos de l'any, el folk pop de Bowerbirds, l'espectacular directe de la banda de punk experimental The Mae Shi i els canadencs Plants & Animals conformen aquesta nova tongada de grups confirmats. Tots ells es pujaran a l'escenari que Pitchfork tindrà a Estrella Damm Primavera Sound, que aquest any tindrà lloc del 28 al 30 de maig al Parc del Fòrum de Barcelona.

A aquest grup d'artistes s'han de sumar les bandes confirmades amb anterioritat: My Bloody Valentine, que oferiran dos actuacions dintre del festival, el rock espacial dels anglesos Spiritualized, el cantautor de Seattle Damien Jurado, els experimentadors Gang Gang Dance, el folk intim d'Alela Diane en la seva primera visita a Barcelona, el pianista britànic Michael Nyman, Extra Life presentant el seu àlbum de debut "Secular Works", el rockabilly dels joves germans Kitty, Daisy and Lewis, els americans The Soft Pack i la seva barreja de pop i punk rock, els també americans Throwing Muses i la banda indie de culte The Vaselines."