30 de març 2009

The Strokes tenen 3 temes nous


Per fi sabem alguna cosa del retrobament de la millor banda del planeta. Com ja us anunciàvem fa cosa d'un parell de mesos, els Strokes havien decidit per fi tornar a l'estudi en principi a retrobar-se, "tocar alguna cosa i passar una bona estona". Doncs bé, aquests nous primers contactes amb la banda al complet han donat els seus fruits en forma de 3 temes nous pel quart àlbum dels de New York.

Així ho ha anunciat el seu manager Ryan Gentles a través d'un e-mail a tots els seus fans, dient que el temps de descans s'ha acabat i que el grup torna amb més forces que mai. Per altra banda, també agrega que li agradaria que el nou treball estigués llest per abans del 2010 però que segurament no podrà ser ja que encara queda molt i molt per fer.

A més, el cantant i líder de la banda Julian Casablancas ha comentat que el nou so de la banda té influències del rock de la dècada dels 70, posant com a referents a Thin Lizzy o Elvis Costello, però que també tindrà tocs futuristes. És a dir, com un creuament retro-futurista. M'agrada. (Via: NME)

Podeu llegir l'e-mail del manager dels Strokes als fans de la banda aquí.