18 de març 2009

Una de Girl Talk per després de The Killers


Dissabte és el gran dia i des d'aquí recomanem un parell d'opcions pels que s'hagin quedat amb més ganes de festa després del concert de The Killers. La primera i més clara és acabar la nit al Razzmatazz on a la sala gran tindrem a Girl Talk o el nou messies del corta-i-pega com l'anomenen a la web, compartint cabina amb ni més ni menys que Crookers en la que pot ser una nit memorable. Mentrestant a la sala 2 tindrem un especial The Killers amb Gato i Bilbadino.

Pels que no coneguin a Gregg Gillis, l'home que hi ha darrera de Girl Talk, és un dj que es dedica a fer mash-ups o bootlegs amb samplers de cançons conegudes en una barreja d'electrònica, rock, hip-hop o el pop més mainstream. Dir que regala (a l'estil Radiohead) el seu últim disc 'Feed The Animals' a través de la seva pàgina web i sisplau, descarregueu-lo pel que més volgueu; de la meitat fins el final és BRU-TAL.

L'altre opció de la nit del dissabte és anar al ...Blas, el bar musical més famós de Sabadell on torna a punxar per tercera vegada en poc més de tres mesos el dj resident de Razz Luis Le Nuit. I pels que no vagin al concert dels de Las Vegas, teniu al cantautor anglès Matt Elliott a la sala Sidecar.