13 de jul. 2009

Itinerari FIB Heineken: Dissabte 18


Continuen les solapacions doloroses, en un dia que encara podria haver estat pitjor. Ens expiquem:

20:00 - The Unfinished Sympathy: No hi ha discusió, hi ha ganes de tornar a escoltar als catalans després de que cancel·lessin al Razz a principis de juny i d'escoltar el seu nou disc, 'Avida Dollars'.

21:30 - Lily Allen: Del més comercial d'aquesta edició del festival, volem veure a la britànica perquè diuen que ofereix un bon show, l'últim disc té temazos com "Fuck You", "Not Fair" o "The Fear" i, perquè no, està de molt bon veure.

Alternativa - 21:20 - Russian Red: La competència espanyola a Lily Allen és la dolça veu de la madrilenya Lourdes. En contra té que ja està una mica sobada i que es prodiga bastant per tot el territori espanyol.

22:45 - The Wave Pictures: Els anglesos són una debilitat personal. Després del recital que van oferir pel seu últim pas per Barcelona, els veuríem infinites vegades sense cansarnos mai. Acaben d'estrenar nou single, "Watching Charlie's Angels", que els retorna al so del gran 'Instant Coffee Baby'.

00:00 - Delorean: Havia de passar. El dia que hi ha més coses interessants veure, es solapa Franz Ferdinand amb quasi el concert sencer de Delorean i el principi de Foals. Estarem mitja horeta, això sí, seran trenta minuts de festa, ball, temazos i rock que ens deixaran amb ganes de més.

00:30 - Franz Ferdinand: Als escocesos no ens els perdríem per res del món. El seu concert a l'Espacio Movistar va ser el millor directe de l'any passat. Espectaculars.

01:45 - Foals: Esperem que la bona de la Peaches s'enrolli, o que pillin una bona turca al backstage abans d'actuar, o el que sigui però que comencin 20 minutets més tard perquè tinguem temps d'arribar a l'inici del seu concert. Una altra debilitat meva, la revelació de l'any passat amb una obra mestra com és 'Antidotes', estrenaran nou material en directe. Si no vau estar al Summercase o al concert de finals de novembre de l'any passat a Razz, prepareu-vos per un dels concerts amb majúscules d'aquest FIB Heineken.

02:30 - 2 Many Dj's: Els hem vist vegades, però els belgues sempre són una assegurança. Que no pari la festa.

05:30 - Steve Aoki: Si ens queden forces per arribar en condicions a les 05:30 de la matinada, a petarla a l'escenari FiberFIB amb Steve Aoki i a veure com surt el sol de camí al camping.