14 de jul. 2009

Itinerari FIB Heineken: Diumenge 19


Diumenge és el pitjor dia en quant a solapacions es refereix. A més, la resta del dia deixa bastant que desitjar.

19:35
- Klaus & Kinski: La revelació estatal ve de Múrcia i es diuen Klaus & Kinski. Ens quedarem mitja horeta.

20:00
- CatPeople: Els viguesos afincats a Barcelona els tenim ganes de veure en directe després de l'acústic de fa un temps al FNAC. De ben segur que el Verde no se'ls quedarà gran.

21:45 - TV On The Radio: No podem deixar l'oportunitat de veure els de Brooklyn dalt d'un escenari, per molt que a la mateixa hora toquin els nous Interpol a l'escenari del costat. La seva barreja de soul, funk i rock pot ser un dels concerts imprescindibles i "Wolf Like Me" un dels moments del festival.

Alternativa
- 21:30 - White Lies: Era una de les meves apostes d'aquest any però la terrible solapació amb TV On The Radio els fa deixar per la pròxima ocasió.

23:15
- Friendly Fires: Tan Friendly Fires com The Psychedelic Furs com Lykke Li no ens diuen res però ens decantarem per el pop festivaler dels anglesos.

01:00 - The Killers: Pete Doherty estarà tocant a la mateixa hora, però The Killers són The Killers i estarem a l'Escenario Verde al peu del canó preparats per l'espectacle en majúscules que ens oferiran els quatre cowboys de Las Vegas. Un llaç perfecte per acabar el nostre pas pel FIB.

Alternativa - 00:45 - Pete Doherty: Pels típics que estiguin farts d'escoltar "Human" als 40 Principales i hagin desenvolupat una fòbia crònica pel quartet americà, l'alternativa és el sempre polèmic Pete Doherty, amb cançons del seu disc en solitari, temes de Babyshambles i amb una mica de sort fins i tot cau alguna de The Libertines.

03:00 - rinôçérôse: Si ens queden forces (no ho crec), ens quedarem a ballar al son dels beats i riffs de la banda francesa.

3 comentaris:

Adria ha dit...

Et perdràs White Lies????

Nerv07 ha dit...

Si TV OTR despatxen "Wolf Like Me" durant la primera meitat del concert i la resta no és espectacularment espactacular marxaré corrents cap al Verde i amb sort arribaré a les dues últimes que són sempre "The Price Of Love" i "Death", les millors sens dubte de White Lies ;)

Anònim ha dit...

Ja, verjetno zato je