24 d’oct. 2009

El retorn de Good Shoes


Ja els trobavem a faltar per aquí, després del gran 'Think Before You Speak' de fa un parell d'anys. El pròxim disc de la banda està previst pel gener de l'any que ve i desde l'estiu que regalen la cançó "The Way My Heart Beats" si et registres a la seva newsletter, encara que la podeu baixar directament des d'aquí.

La cançó, que formarà part precisament del seu segon treball, segueix la línia de "Morden" o "All In My Head", però aquesta vegada tirant una mica més cap al punk que al pop del debut. M'agrada.

3 comentaris:

Joan Romano ha dit...

Esperadíssim retorn, per la cançó sembla que l'estil no canviarà gaire i té bona pinta. Tot i així, encara no se saben dates, no?

Nerv07 ha dit...

He llegit no sé on que sortiria al gener, però data exacte encara no. Ara estan girant per UK, aviam si a principis d'any van per Europa i es passen per aquí... (de teloners de Arctic, així com a idea, estaria força bé... xD)

Joan Romano ha dit...

Força bé estaria però un servidor no pot anar al concert d'Arctic, així que estaria bé que no m'acabessin de rematar del tot! (vaia putada seria per mí...)