24 d’oct. 2009

The Soft Pack molen


Perquè amb el garage-indie rock que fan tenen a The Strokes com una de les seves màximes influències. Amb aquesta sola raó ja molarien, però és que a més en tenen unes quantes més.

Perquè s'ha de tenir un bon parell per posar-se un nom com The Muslims. Després se'l van canviar per The Soft Pack (molt més suau), degut a que rebien comentaris racistes.

Perquè el seu primer LP encara com a The Muslims és una joia en edició limitada en vinil de 12". La portada del vinil és feta a mà, completament blanca amb trets de bala autèntics d'un oficial de policia de NYC.

Perquè el seu segon llançament encara com a The Muslims és un tros de single com "Parasites"/"Walking With Jesus", d'edició limitada també només com a 7".

Perquè regalen a través de NME una cançó del nou disc (ja com a The Soft Pack): es diu "Answer To Yourself" i promet canya de la bona. Escolteu-la aquí.

Perquè han fet una versió de "Fences" de Phoenix pel disc de remixes dels francesos, i lluny d'assemblar-se a l'original, se la mengen amb patates convertint el pitjor tema de 'Wolfgang Amadeus Phoenix' en una cançó més que digna. Comproveu-ho vosaltres mateixos descarregant-la des d'aquí.

Perquè han fet de teloners de Bloc Party, Franz Ferdinand, The Last Shadow Puppets, White Lies o Friendly Fires entre altres.

I finalment perquè són de San Diego, Califòrnia. I Califòrnia mola.

Escolteu-los a la seva pàgina web, MySpace, Spotify o aquí mateix:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Zakaj pa ne:)