7 de nov. 2009

Sobre teloners, aixecades de camisa o com anar a un concert de CatPeople per 3€


Fa unes setmanes sabiem que els teloners de la gira europea de Muse serien Biffy Clyro, que Editors farien el mateix amb The Maccabees i que The Sounds tocaran a la Sala Apolo juntament amb Matt & Kim. Doncs bé, ara sabem també que els teloners de Mando Diao a Barcelona el pròxim 1 de desembre seran els vilanovins The Lions Constellation, i que els de Franz Ferdinand quatre dies després no seran The Cribs com a la resta de gira per UK, sinó que tindrem a The Phenomenal Handclap Band.

Per altra banda m'he quedat bastant indignat sobre el preu de les entrades del concert de The Pains Of Being Pure At Heart a la Bikini del pròxim dimarts 17 de novembre. 25€. Més despeses de distribució. De fet ja són bastant cares així de per sí essent un grup que tot just s'han donat a conèixer aquest any, però l'indignant del tema és que les entrades per la resta de la gira espanyola van dels 12€ als 20€, i a més amb ni més ni menys que Atlas Sound (projecte en solitari del líder de Deerhunter, Bradford Cox) de teloners, mentre que a Barcelona res de res. En fi, que crec que ens estan aixecant la camisa però tot i així el disc de debut dels de Brooklyn em sembla tal tremenda meravella que és possible que acabi a la Bikini per poder sentir temazos com aquest en directe.

Per últim una bona notícia: el pròxim 21 de novembre se celebrarà a la Razz 2 la tercera edició del Festival Roig.Cat (organitzat pels Joves d'Esquerra Verda), que acollirà els concerts de CatPeople i Cola Jet Set per només 3€ l'entrada. Una pasta. Tota l'informació aquí.