22 de maig 2011

L'Embassa't tanca el cartell


Els últims noms a sumar-se al cartell del Festival del Vallès per l'edició d'aquest any són The Amplifetes i O Valiant Hearts.

Pels qui no els coneguin encara, els suecs The Amplifetes practiquen una barreja d'indie pop, electrònica i funk tremendament addictiva. Només cal que escolteu el seu disc de debut The Amplifetes per descobrir com temes de la talla de 'Somebody New', 'Blinded By The Moonlight', 'Fokker' o 'It's My Life' ens faran ballar all night long sense parar ni un moment.

Per altra banda, la confirmació de la banda local O Valiant Hearts fa que estiguem davant d'un dels grups més prometedors de l'escena independent del nostre país. Combinen perfectament unes melodies envolvents amb riffs de guitarres afilades, una línia de baix punyent i una bateria poderosa, amb l'acompanyament del sintetitzador com a arma principal per crear ambients que els diferencien de qualsevol altra banda aconseguint un so propi i característic. Un so que beu del post-punk de grups com Interpol però que sobretot és rock amb majúscules. De moment només podem escoltar el single 'Violence' al seu MySpace, així que si us quedeu amb ganes de més l'única opció serà no perdre's la seva actuació a L'Embassa't d'aquest any.


Recordeu que L'Embassa't es celebrarà el 9 de juliol a la Bassa de Sant Oleguer de Sabadell amb Manel de caps de cartell juntament amb els finlandesos French Films (pop de lleugera digestió, a l'estil The Drums, molt recomanables) i Nueva Vulcano, a part dels ja esmentats anteriorment i de les bandes locals Delivery i Sense Sal.

Per més informació i detall de les entrades visiteu la pàgina web | Embassa't