12 de jul. 2011

Recomanacions pel FIB 2011


Estar clar que el cartell del FIB d'aquest any no ofereix massa coses a part dels grans caps de cartell que són The Strokes, Arctic Monkeys, Arcade Fire, Portishead i Primal Scream. Amb un cartell amb moltes ofertes que podrien ser atractives pels fibers vinguts de les illes, els autòctons ens quedem a mitges amb propostes locals que deixen bastant que desitjar, amb algunes excepcions.

Contenido oculto
Dijous és el dia més pro-UK. The Streets com a nom més gran (de veritat no van trobar res millor?), seguit del dubstep de Chase & Status o Pendulum, el que més ens atrau és l'actuació de Crystal Fighters o la madrilenya Russian Red. Aquesta última coincidirà en horari amb Anna Calvi, una homónima bastant més rockera.

El divendres prohibit perdre's l'actuació del millor directe espanyol que hi ha actualment: Nudozurdo. Després no podem deixar passar l'ocasió de veure al frontman de The Killers, Brandon Flowers, això sí, coincideix amb l'actuació d'un clàssic com són The Undertones. Elbow o Art Brut, i a continuació el que un sevidor ha estat esperant durant anys: The Strokes. Acabarem la nit ballant amb James Murphy i Friendly Fires.

Dissabte haurem d'entrar aviat si no ens volem perdre a Nadadora o Tame Impala, després Lori Meyers ja els tenim molt vistos, però hem pogut comprovar que la seva aposta actual és més que bona. Al acabar volem veure Bombay Bicycle Club i segurament passarem de Mumford And Sons. Beirut en directe promet ser de pell de gallina, però la mala sort ha fet que coincideixi amb un dels grups més en forma dels últims anys: Arctic Monkeys. Imperdibles. Acabarem la nit rememorant el Screamadelica de Primal Scream i com que segurament es solaparà amb Fake Blood, anirem a saltar amb el nostre amic Amable.

Diumenge és el dia que comença més fort, amb Antònia Font i el post-rock amb pinzellades metal de And So I Watch You From Afar ben aviat, seguit de una debilitat personal: The Joy Formidable. Al acabar ens anirem a Noah And The Whale, i després Portishead. Coincideix un tros amb The Go! Team, així que potser acabem allà, o fent lloc per l'últim cartutx de la nit i del festival: Arcade Fire. Ganes!

1 comentari:

Eduard ha dit...

Quin plaer tenir un gran guia per aquest meravellós viatge, ni més ni menys que el master de "illbewaitingforyoubaby" i "nervmp3". Serà bestial tot i que sigui "organitzat", com a tu t'agrada :D